Lainaa arjen hankintoihin 500 – 70 000€ heti ilman vakuuksia

1. Täytä hakemus
Lainahakemus
2. Vertaile lainoja
Lainavertailu
3. Nosta rahat tilille
Lainan ulosmaksu
Etusivu » Pikavippi

Pikavippi – rahaa nopeasti

Pikavippi on yksi yleisimmistä Arkirahan kautta haetuista lainoista. Pieni ja lyhytaikainen kertalaina sopii hyvin tilapäiseen ja akuuttiin rahatarpeeseen. Pikavippi on tyypillisesti alle 2000 euron laina, jolla on 1-3 vuoden laina-aika. Hae pikavippi heti tilille Arkirahan kautta täyttämällä lyhyt lainahakemuksemme, hakemuksen täyttäminen kestää noin kolme minuuttia – saat lainapäätöksen pikavipille heti.

Pikavippi heti tilille

Pikavipit maksetaan käytännössä aina suoraan tilille, mikäli käytössäsi on jonkin suomalaisen yleisen pankin pankkitili. Näet palvelustamme, mikäli jokin pikavippi vaatii enemmän liitteitä lainahakemukseen tai mikäli prosessi olisi muutoin hitaampi. Meidän kautta haetuista pikavipeistä 26% hyväksytään, joista 96% maksetaan heti tilille. Löydät palvelumme kautta myös palvelut, joista on mahdollista hakea pikavippiä 24h vuorokaudessa. Annammekin palvelullemme tyytyväisyystakuun!

Halpa pikavippi netistä – miten haen?

Pikavippi haetaan Arkirahan kautta aina kilpailuttamalla. Hae edullinen vippi heti käyttämällä lainapalveluamme ja valitsemalla vastaanottamistasi lainavaihtoehdoista halvimman. Saat useita lainatarjouksia ja voit vertailla pikavippejä helposti lainatarjousnäkymästä. Halpa pikavippi Arkirahan kautta haettuna on keskimäärin kolmen vuoden ja 1500€:n laina, jonka todellinen vuosikorko on noin 28%-34%. Hae pikavippiä aina oikeilla tiedoillasi, jotta saat aidon ja pitävän tarjouksen lainayhtiöiltä. Mikäli haet pikavippiä väärillä tiedoilla, hylkääntyy hakemuksesi todennäköisesti viimeistään pikavipin maksun yhteydessä.  Tietoja ei voi jälkikäteen korjata ja uuden hakemuksen täyttäminen ei välttämättä enää onnistu, voit näin menettää edullisimman lainatarjouksen – käytä siis aina oikeita tietoja hakiessasi vippiä!

Näin haet pikavippejä lainasummittain

Alla vinkit vippien hakemiseksi täsmäsummittain. Olemme koonneet yleisimmät vippisummat lainatarjoajien mukaan ja poimineet edullisimmat lainatarjoukset sinulle esimerkein. Huomioithan, että hakiessasi lainaa 0-499 euron väliltä, valitse lainasummaksi aina 500 euroa ja valitse tarjotuista vipeistä kuluton Joustoluotto. Voit tämän jälkeen valita lopullisen nostosumman, joka on alle viisisataa euroa.

  • Pikavippi 500 euroa. Pikavippi 500 euroa on yleisin Arkirahan haettu vippi. Palvelussamme on 14 pankkia, jotka myöntävät viidensadan euron pikavipin heti tilille. 500 euron vippi on tyypillisesti kertalaina maksimissaan kolmen vuoden maksuajalla tai joustoluotto, jonka maksuaika on luottorajasta riippuvainen. Löydät molemmat lainatuotteet palvelustamme selvästi merkittyinä.
  • Pikavippi 400 euroa. 400 euron pikavippiä tarjoaa 5 toimijaa. Pikavippi on yleisesti joko kertalaina tai joustoluotto.
  • Pikavippi 300 euroa. 300 euron pikavippi on aina lainatuotteena joustoluotto, jonka nosto määrittää halutun lainasumman. 300 euroa on nyt mahdollista hakea Arkirahan kautta täysin kuluttomana keskimäärin yhdeksi kuukaudeksi! Hae pikavippi 300 euroa ja valitse Risicumin Joustoluotto.
  • Pikavippi 200 euroa. Pikavippi 200 on haettavissa joustoluottona, jonka ensimmäinen nosto määrittää valitun lainasumman. Hae 200 euron pikavippi täysin kuluttomana valitsemalla Risicum Joustoluotto saamistasi tarjouksista.
  • Pikavippi 100 euroa. Hae 100 euron pikavippi täysin kuluttomasti kuukaudeksi valitsemalla lainataulukosta Risicumin Joustoluotto – muista täyttää hakemus 500 euron summalla!

Pikavippien hakukriteerit

Voit hakea vippiä, mikäli olet:

  1. Täyttänyt 20 vuotta.
  2. Luottotietosi ovat kunnossa.
  3. Sinulla on vakaat ja säännölliset tulot.
  4. Olet asunut Suomessa vähintää 2 vuotta yhtäjakoisesti.

Saamme paljon kyselyitä voinko hakea pikavippiä 18-vuotiaana. Pääsääntöisesti vippiyhtiöiden ikärajat ovat kuitenkin 20 vuotta, joten pidämme sitä alalla vallallaolevana alarajana pikalainan hakemiselle. On kuitenkin poikkeuksia ja olemme listanneet ne sivuillemme. Emme kuitenkaan suosittele minkään lainan hakemista juuri 18-vuotta täyttäneenä.

arkiraha luottoluokitus

Lainaa luotettavasti

Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 20000 suomalaista asiakasta löytämään edullisen lainan. Me autamme sinua, kun tarvitset lainaa heti netistä. Palvelumme on täysin maksuton.

Lainaa tietoturvallisesti

Voit hakea lainaa huoletta, käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn, joten henkilötietosi ovat aina turvassa. Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Suomalainen lainapalvelu

Arkiraha.fi palvelu on kehitetty suomalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa sinua varten, jotta löytäisit helposti edullista lainaa netistä. Toimimme yhteistyössä useiden lainanvälittäjien kanssa, jotta sinä saat aina parhaan lainatarjouksen.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on vähintään 7200€ vuositulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 500€ ja 70.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Arkiraha ja miten hyödyn palvelusta?

Arkiraha on täysin maksuton palvelu, jota voit käyttää hyödyksesi lainaa hakiessasi.

Palvelumme kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit hakea kauttamme lainaa 500 eurosta aina 70.000 euroon asti.

Pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun ja hakemalla lainatarjouksia.

Tämä ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millaisilla ehdoilla saat lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset. Saat useimmiten lainaa heti tilille tai viimeistään seuraavana arkipäivänä toimitettuasi mahdolliset lainanmyöntäjän tarvitsemat palkkatositteet. Lainanmyöntäjän lopullinen prosessi kertoo mahdollisen viiveen.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Kauttamme voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pienlainan tai luottokorttilainat, jolloin sinä maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako lainaa hakea yhdessä vai yksin?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, se parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saada paremmat ehdot lainallesi.

Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa heti ilman vakuuksia?

Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja on mahdollista hakea lainaa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Sinun on mahdollista maksaa lainasi pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti et voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.