Lainaa arjen hankintoihin 500 – 70 000€ heti ilman vakuuksia

1. Täytä hakemus
Lainahakemus
2. Vertaile lainoja
Lainavertailu
3. Nosta rahat tilille
Lainan ulosmaksu

Etusivu » Lainaa 15000 euroa


Lainaa 15000 euroa

Lainaa 15000 euroa Arkirahan kautta, nopeasti ja helposti. Hae lainaa täyttämällä lyhyt hakemuksemme valitsemalla haluamasi lainasumma ja laina-aika sekä täyttämällä omat henkilötietosi lainahakemukselle. Yli 20 pankkia käsittelee lainahakemuksesi välittömästi, saat viimeistään 15 minuutin sisään luottohakemuksen jättämisestä useita tarjouksia 15000€ lainalle. Isoa lainaa haetaan kauttamme useimmiten auton hankintaan tai kodin remontointiin. 15000 euron järjestelylaina riittää useimmassa tapauksessa yhdistämään kaikki kertyneet pienlainat ja auttaa säästämään satoja euroja kuukaudessa.

15000€ vakuudeton laina

Kaikki Arkirahan kautta haettavat 15000 euron luotot ovat vakuudettomia.

  • Et tarvitse erillisiä takauksia.
  • Et tarvitse minkäänlaisiä vakuuksia.
  • Pelkkä taloudellisen tilanteen arviointi riittää.
  • Muista: rinnakkaishakijan liittäminen parantaa mahdollisuuksiasi saada iso vakuudeton laina.

15000 euroa heti tilille

Saat 15000 euroa heti tilille, mikäli tulosi ovat vähintään 20000 euroa vuodessa, tulot miinus menot -laskelmassa sinulle jää käteen vähintään kaksinkertainen summa haluamasi lainan kuukausierään verrattuna ja luottotietosi ovat kunnossa. 15000 euron laina on iso luotto, jonka myöntäminen vaatii aina palkkatulojen tarkistamisen. Osa palveluista voi hyödyntää Instantoria, mutta todennäköisesti joudut toimittamaan ajantasaisen palkkatositteen tai kolmen kuukauden tiliotteet laina hakemuksen tueksi saadaksesi rahaa heti. Mikäli ehdot täyttyvät saat 15000 euroa heti tilillesi tai mikäli haet lainaa lainojen yhdistämiseen, voi lainayhtiö muutaman päivän sisällä maksaa avoimet luottosi pois ja siirryt yhden edullisemman lainan maksajaksi.

Mistä lainaa 15000 euroa

Suomessa toimii useita lainayhtiöitä, mistä saa lainaa 15000 euroa. Olemme keränneet toimijat saman katon alle, yhteen palveluun. Saat yhdellä lainahakemuksella vastauksen lähes kaikilta luotonmyöntäjiltä. Useimmiten 15000 euron lainat ovat tasaeräisiä kulutusluottoja vähintään 5-12 vuoden maksuajalla. Markkinoilla on myös yhtiöitä, jotka myöntävät isompia joustoluottoja.

Joustoluotto 15000 euron luottorajalla

15000 euron joustoluotto on yleistymässä oleva lainaratkaisu suomalaisilla lainamarkkinoilla. Varsinkin norjalaiset pankit ovat alkaneet vuodesta 2017 alkaen isoja joustolainoja jopa 15000 euron limiitillä. Ainakin,

  • Instabank,
  • Komplett Bank,
  • Bank Norwegian (luottorajallinen kortti)

tarjoavat kauttamme joustoluottoa, jolla voit yhdistää lainoja tai rahoittaa isomman kertahankinnan. Tavoitat molemmat lainat yhdellä Arkirahan hakemuksella. Hae lainaa heti, näet lainapäätöksen välittömästi!

arkiraha luottoluokitus

Lainaa luotettavasti

Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 20000 suomalaista asiakasta löytämään edullisen lainan. Me autamme sinua, kun tarvitset lainaa heti netistä. Palvelumme on täysin maksuton.

Lainaa tietoturvallisesti

Voit hakea lainaa huoletta, käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn, joten henkilötietosi ovat aina turvassa. Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Suomalainen lainapalvelu

Arkiraha.fi palvelu on kehitetty suomalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa sinua varten, jotta löytäisit helposti edullista lainaa netistä. Toimimme yhteistyössä useiden lainanvälittäjien kanssa, jotta sinä saat aina parhaan lainatarjouksen.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on vähintään 7200€ vuositulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 500€ ja 70.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Arkiraha ja miten hyödyn palvelusta?

Arkiraha on täysin maksuton palvelu, jota voit käyttää hyödyksesi lainaa hakiessasi.

Palvelumme kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit hakea kauttamme lainaa 500 eurosta aina 70.000 euroon asti.

Pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun ja hakemalla lainatarjouksia.

Tämä ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millaisilla ehdoilla saat lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset. Saat useimmiten lainaa heti tilille tai viimeistään seuraavana arkipäivänä toimitettuasi mahdolliset lainanmyöntäjän tarvitsemat palkkatositteet. Lainanmyöntäjän lopullinen prosessi kertoo mahdollisen viiveen.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Kauttamme voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pienlainan tai luottokorttilainat, jolloin sinä maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako lainaa hakea yhdessä vai yksin?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, se parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saada paremmat ehdot lainallesi.

Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa heti ilman vakuuksia?

Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja on mahdollista hakea lainaa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Sinun on mahdollista maksaa lainasi pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti et voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.