Lainaa arjen hankintoihin 500 – 70 000€ heti ilman vakuuksia

1. Täytä hakemus
Lainahakemus
2. Vertaile lainoja
Lainavertailu
3. Nosta rahat tilille
Lainan ulosmaksu
Etusivu » Pikavippi » Kertalaina

Kertalaina on pieni kulutusluotto

Kertalaina on useimmiten netin kautta haettava perinteinen, tasaeräinen pikavippi tai pieni kulutusluotto, jonka takaisinmaksu tapahtuu tyypillisesti noin 6-48 kuukauden kuluessa. Kertalaina on ikään kuin nykyisin suositun joustolainan vastakohta: kertalainassa ei ole joustolainan jatkuvaa sopimusta, vaan lainan takaisinmaksun jälkeen laina sulkeutuu automaattisesti.

Lainasummat vaihtelevat muutamasta satasen tai 1000 euron pikalainoista aina 5000 euron kulutusluottoihin. Kertalainaa voi luonnehtia vanhaksi netin pikavipiksi:

  • Lainaa haetaan netistä.
  • Nopea ja helppo hakemus.
  • Nopea lainapäätös.
  • Rahat heti tilille.
  • Takaisinmaksu lyhyessä laina-ajassa tasaerin.
  • Pienet lainasummat ja pienet kuukausierät.

Halvin kertalaina

Kun olet hakemassa kertalainaa, muista aina vertailla lainojen todellista vuosikorkoa. Kertalainojen vertailu on helppoa, koska toisin kuin joustolainoissa, luotossa ei ole nostomahdollisuutta. Tällöin lainan käyttö ei vaikuta kustannusten muodostumiseen. Kertalainat eli pikavipit ovat keskenään helposti yhteismitallisia.

Vuosikorkojen vertailu saattaa olla vaikeaa ilman Arkirahan kaltaista palvelua. Lainayhtiöitä on useita ja tietoja voi joutua etsimään pitkään. Osa ilmoittaa todellisen vuosikoron vasta sopimuksella. Saat aina tutustua ehtoihin ennen lainan nostamista, mutta mielestämme kaikki kulut tulee voida helposti ja nopeasti nähdä ennen pikavipin valintaa. Listaamme kaikkien tarjottujen lainojen kaikki kulut palvelussamme, jotta sinä löydät halvimman kertalainan. Siksi suosittelemme varauksetta palveluamme – säästä rahaa vertailemalla paras kertalaina, helposti ja nopeasti!

Risicum kertalainat Arkirahasta

Risicum lainat ovat saatavilla palvelustamme! Risicum Kertalaina on perinteinen ja suosittu kulutusluotto. Lainaehdot ja maksuajat ovat selkeitä ja yksinkertaisia. Kuukausierä pysyy samana koko laina-ajan, tämä helpottaa lainan maksamista ja tekee takaisinmaksusta sekä ennustettavuudesta erittäin helppoa ja yksinkertaista.

Hae Risicumin suosittua kertalainaa ja vertaile sinulle halvin laina!

 

 

arkiraha luottoluokitus

Lainaa luotettavasti

Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 20000 suomalaista asiakasta löytämään edullisen lainan. Me autamme sinua, kun tarvitset lainaa heti netistä. Palvelumme on täysin maksuton.

Lainaa tietoturvallisesti

Voit hakea lainaa huoletta, käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn, joten henkilötietosi ovat aina turvassa. Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Suomalainen lainapalvelu

Arkiraha.fi palvelu on kehitetty suomalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa sinua varten, jotta löytäisit helposti edullista lainaa netistä. Toimimme yhteistyössä useiden lainanvälittäjien kanssa, jotta sinä saat aina parhaan lainatarjouksen.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on vähintään 7200€ vuositulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 500€ ja 70.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Arkiraha ja miten hyödyn palvelusta?

Arkiraha on täysin maksuton palvelu, jota voit käyttää hyödyksesi lainaa hakiessasi.

Palvelumme kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit hakea kauttamme lainaa 500 eurosta aina 70.000 euroon asti.

Pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun ja hakemalla lainatarjouksia.

Tämä ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millaisilla ehdoilla saat lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset. Saat useimmiten lainaa heti tilille tai viimeistään seuraavana arkipäivänä toimitettuasi mahdolliset lainanmyöntäjän tarvitsemat palkkatositteet. Lainanmyöntäjän lopullinen prosessi kertoo mahdollisen viiveen.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Kauttamme voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pienlainan tai luottokorttilainat, jolloin sinä maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako lainaa hakea yhdessä vai yksin?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, se parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saada paremmat ehdot lainallesi.

Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa heti ilman vakuuksia?

Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja on mahdollista hakea lainaa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Sinun on mahdollista maksaa lainasi pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti et voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.