Lainaa arjen hankintoihin 500 – 70 000€ heti ilman vakuuksia

1. Täytä hakemus
Lainahakemus
2. Vertaile lainoja
Lainavertailu
3. Nosta rahat tilille
Lainan ulosmaksu

Etusivu » Pikalaina


Pikalaina

Pikalaina on yleinen yhteistyöpankkiemme myöntämä lainatuote. Kumppanimme käsittelevät pikalainahakemuksesi heti ja saat luottopäätöksen välittömästi. Täytä lainahakemus aina oikeilla tiedoilla ja hae vain sen kokoista lainaa kuin oikeasti tarvitset. Hakemalla pienempää pikalainaa pankkien lainaprosessit ovat pääsääntöisesti täysin automaattisia ja sähköisiä, jolloin saat rahat tilille nopeammin kuin isompien lainasummien kohdalla. Mikäli pankkitilisi on jossain yleisessä suomalaisessa pankissa ja hakemasi summa on alle 5000 euroa, saat pikalainan heti tilille. Myönnettävä pikalainatuote on yleensä luottorajallinen joustolaina. Seuraa aina valitsemasi pikalainaa myöntävän pankin ohjeita, jotta prosessi on mahdollisimman nopea ja mutkaton.pikalaina

Pikalainaa pienellä kuukausierällä

Pikalainan kuukausierään vaikuttaa eniten laina-aika. Tyypillinen Arkirahan kautta haettava pikavippi on 1000€ ja laina-aika 24 kuukautta. Kuukausierä on siten helppo saada alle viidenkympin. Oman talouden hallinta helpottuu näin pienellä kuukausierällä. Yhteistyöpankkimme myöntävät myös pikalainoja, joissa on mahdollista hyödyntää maksuvapaita ja lyhennysvapaita kuukausia. Osa tarjoaa myös mahdollisuutta korottaa pikaluottoa, kun olet maksanut muutaman erän vanhaa lainaa takaisin. Moderni Arkirahan kautta haettu pikalaina ei siis ole yhtään hullumpi juttu – itseasiassa useasti tavanomaista pankin lainaa edullisempi, nopeampi ja käyttäjäystävällisempi!

Pikalainavertailu kannattaa

Pikalainavertailu on syytä tehdä huolellisesti. Näytämme sinulle kaikki pikalainaan liittyvät korot ja kulut, jotka tulevat maksettavaksesi. Voit valita käytätkö todellista vuosikorkoa kriteerinä vai vaikkapa takaisinmaksuerää. Näet myös kuinka nopeasti saat rahat tilillesi. Miltä kuulostaisi 1000 euron luotto kahdeksi vuodeksi 12% todellisella vuosikorolla ja rahat heti tilille? Hyvältä eikö totta!

Pienet ja nopeat pikalainat

Lue lisää pienistä ja nopeista pikalainoista:

Kalliiden pikavippien yhdistäminen

Mikäli sinulla on vanhoja korkeakorkoisia pikavippejä tai joustoluottoja, joiden hoitamisesta on tullut päänsärky, voit helposti yhdistää lainat yhdeksi isommaksi yhdistelylainaksi. Saat yhden kuukausittaisen laskun, pienemmän kuukausierän, matalammat lainanhoitokulut ja paremman yöunen. Arkiraha toimii yhteistyössä pankkien kanssa, jotka ovat erikoistuneet lainojen yhdistämiseen, joten anna meidän auttaa. Lainojen yhdistäminen todella kannattaa, tee hakemus heti! pikalainaa nopeasti

Pikalainan historia

Pikalaina on jo nykyään vanhentunut käsite. Vanhanaikaiset pikalainat olivat erittäin kalliita ja laina-ajaltaan lyhytaikaisia. Nykyään valtaosa lainoista maksetaan heti tilille, jolloin ne ovat yhtä nopeita rahoitusmuotoja kuin 2000-luvun alkupuolella tunnetuksi tullut pikavippi. Nykyään pikalaina tunnetaan yleisesti paremmin nimellä kulutusluotto tai joustolaina. Pikalainana tunnettu pienlaina on saanut useita synonyymeja, silti se tarkoittaa yksinkertaisesti vakuudetonta netistä haettavaa nopeaa pienlainaa. Hae Arkirahan kautta moderni pikalaina netistä 500 eurosta ylöspäin, aina kymmeniin tuhansiin euroihin asti. Löydät kauttamme kaikki netin pikalainat yhdellä hakemuksella!

arkiraha luottoluokitus

Lainaa luotettavasti

Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 20000 suomalaista asiakasta löytämään edullisen lainan. Me autamme sinua, kun tarvitset lainaa heti netistä. Palvelumme on täysin maksuton.

Lainaa tietoturvallisesti

Voit hakea lainaa huoletta, käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn, joten henkilötietosi ovat aina turvassa. Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Suomalainen lainapalvelu

Arkiraha.fi palvelu on kehitetty suomalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa sinua varten, jotta löytäisit helposti edullista lainaa netistä. Toimimme yhteistyössä useiden lainanvälittäjien kanssa, jotta sinä saat aina parhaan lainatarjouksen.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on vähintään 7200€ vuositulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 500€ ja 70.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Arkiraha ja miten hyödyn palvelusta?

Arkiraha on täysin maksuton palvelu, jota voit käyttää hyödyksesi lainaa hakiessasi.

Palvelumme kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit hakea kauttamme lainaa 500 eurosta aina 70.000 euroon asti.

Pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun ja hakemalla lainatarjouksia.

Tämä ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millaisilla ehdoilla saat lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset. Saat useimmiten lainaa heti tilille tai viimeistään seuraavana arkipäivänä toimitettuasi mahdolliset lainanmyöntäjän tarvitsemat palkkatositteet. Lainanmyöntäjän lopullinen prosessi kertoo mahdollisen viiveen.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Kauttamme voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pienlainan tai luottokorttilainat, jolloin sinä maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako lainaa hakea yhdessä vai yksin?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, se parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saada paremmat ehdot lainallesi.

Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa heti ilman vakuuksia?

Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja on mahdollista hakea lainaa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Sinun on mahdollista maksaa lainasi pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti et voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.