Lainaa arjen hankintoihin 500 – 70 000€ heti ilman vakuuksia

1. Täytä hakemus
Lainahakemus
2. Vertaile lainoja
Lainavertailu
3. Nosta rahat tilille
Lainan ulosmaksu

Etusivu » Lainaa 2000 euroa


Lainaa 2000 euroa

Lainaa 2000 euroa vertailemalla ja kilpailuttamalla hakemuksesi Arkiraha.fi -palvelussa. Kahden tuhannen euron summa on yleisin lainapalvelustamme haettu lainasumma. Täyttämällä lyhyen hakemuksen näet heti eri lainanmyöntäjien tarjoamat lainatuotevaihtoehdot. Voit lainata 2000 euroa joko tasalyhenteisenä kulutusluottona tai jatkuvalla joustolainalla. Kaikki kahden tuhannen euron lainat ovat vakuudettomia, eikä niihin tarvita takaajia. 2000 euron lainaa haetaan yleisesti, kun tarvitaan nopeaa pikalainaa.

Miten haen lainaa 2000 euroa?

Hae täyttämällä lyhyt lainahakemus sivuillamme. Saat lainapäätöksen heti. Hakemuksen täyttämisessä kestää noin kolme minuuttia. Tarvitset oman pankkitilinumerosi hakemukselle jotta saat lainaa heti tilille, muut tiedot osaat täyttää ilman taustatietoa.

Koska laina maksetaan tilille?

2000 euron laina maksetaan useimmiten heti tilille, etkä tarvitse erillisiä palkkatositteita tai muita liitteitä. Pienempien lainasummien myöntäjät ovat digitalisoineet koko lainanmyöntöprosessinsa. Voit todentaa tulotietosi käyttämällä esim. Instantoria tai lainayhtiöiden tarjoamia muita sähköisiä varmennuspalveluita. Tietyt pankit voivat matalakorkoisissa lainatarjouksissa pyytää verotuspäätöksen erittelyosan, palkkatodistuksen tai kolmen kuukauden tiliotteet lainahakemuksen tulotietojen vakuudeksi. Mikäli haluat kaikkein edullisimman lainan, etsi nämä dokumentit valmiiksi kädenulottuvillesi.

Muistilista: 2000 euroa heti tilille

  • Valitse lainanmyöntäjä joka käyttää esim Instantor-palvelua.
  • Tarkista valitsemasi lainaajan asiakaspalvelun aukioloajat. Lainaa ei välttämättä makseta aukioloaikojen ulkupuolella vaikka prosessi olisi täysin automaattinen.
  • Muista lisätä tilinumerosi lainahakemukselle. Varmista kahdesti, että numero on oikein täytetty.
  • Seuraa lainanmyöntäjän hakemusprosessin ohjeita tarkasti. Muista hyväksyä lainaehdot ja vastaa puhelimeen, kun sinulle etukäteen tuntemattomasta numerosta soitetaan – uusi asiakas ei välttämättä saa lainaa ilman puhelintunnistusta.

2000 euron laina – vertaa lainatarjouksia

Netin yleisintä lainasummaa valitessa on syytä kiinnittää huomiota seuraaviin lainakriteereihin:

  1. Onko laina kertalaina vai jatkuva luotto.
  2. Mikäli kyseessä on joustolaina, tarkista myönnettävän lainalimiitin koko. Tarvitsetko pelivaraa vai ahdistaako isompi lainalimiitti?
  3. Kiinnitä huomiota nostopalkkion kokoon. Pienessä 2000 euron lainasummassa korkea nostopalkkio tekee yleensä lainasta kalliin.
  4. Kiinnitä huomiota kuukausikuluihin, kuten laskutuspalkkioon tai tilinhoitomaksuun. Pienen lainan kiinteät kulut nostavat todellista kustannusta ja nostavat lainan todellista vuosikorkoa.

arkiraha luottoluokitus

Lainaa luotettavasti

Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 20000 suomalaista asiakasta löytämään edullisen lainan. Me autamme sinua, kun tarvitset lainaa heti netistä. Palvelumme on täysin maksuton.

Lainaa tietoturvallisesti

Voit hakea lainaa huoletta, käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn, joten henkilötietosi ovat aina turvassa. Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Suomalainen lainapalvelu

Arkiraha.fi palvelu on kehitetty suomalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa sinua varten, jotta löytäisit helposti edullista lainaa netistä. Toimimme yhteistyössä useiden lainanvälittäjien kanssa, jotta sinä saat aina parhaan lainatarjouksen.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on vähintään 7200€ vuositulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 500€ ja 70.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Arkiraha ja miten hyödyn palvelusta?

Arkiraha on täysin maksuton palvelu, jota voit käyttää hyödyksesi lainaa hakiessasi.

Palvelumme kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit hakea kauttamme lainaa 500 eurosta aina 70.000 euroon asti.

Pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun ja hakemalla lainatarjouksia.

Tämä ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millaisilla ehdoilla saat lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset. Saat useimmiten lainaa heti tilille tai viimeistään seuraavana arkipäivänä toimitettuasi mahdolliset lainanmyöntäjän tarvitsemat palkkatositteet. Lainanmyöntäjän lopullinen prosessi kertoo mahdollisen viiveen.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Kauttamme voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pienlainan tai luottokorttilainat, jolloin sinä maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako lainaa hakea yhdessä vai yksin?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, se parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saada paremmat ehdot lainallesi.

Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa heti ilman vakuuksia?

Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja on mahdollista hakea lainaa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Sinun on mahdollista maksaa lainasi pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti et voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.