Lainaa arjen hankintoihin 500 – 70 000€ heti ilman vakuuksia

1. Täytä hakemus
Lainahakemus
2. Vertaile lainoja
Lainavertailu
3. Nosta rahat tilille
Lainan ulosmaksu
Etusivu » Pikavippi » Pikavippi 24h

Saanko pikavipin tilille 24h vuorokaudessa?

Pikavippiä voi hakea kellonajasta riippumatta. Useiden yhteistyökumppaneidemme järjestelmät käsittelevät hakemuksia 24 tuntia vuorokaudessa. Vippi maksetaan kuitenkin tilille useimmiten asiakaspalveluaikojen puitteissa. On kuitenkin olemassa automatisoituja palveluita, jotka maksavat rahat heti tilille vanhoille asiakkaille, joille tulotietojen tarkistusta ei enää tarvitse tehdä ja voit hakea lainaa ilman liitteitä Instantorilla. Mikäli haet pikavippiä uutena asiakkaana maksetaan vippi poikkeuksetta tilillesi vasta asiakaspalvelun avauduttua.

Pikavippiä 24h – aukioloajoissa on eroja

Vippien saatavuudessa on eroja, ja joskus tunnit ratkaisevat. Katso alla näkyvästä esimerkkilistauksesta, mikä palvelu sinun kannattaa valita kellonajan mukaan.

  • Risicum ja Laina.fi: arkisin 7-22, la-su 9-21, vanhat asiakkaat 24h vuorokaudessa.
  • Euroloan: arkisin 7-23, vanhat asiakkaat 24h vuorokaudessa.
  • Lainasto: arkisin 8-22, la-su 12-20.
  • Fellow Finance: arkisin 9-17
  • Aasa: arkisin 9-17
  • OPR-vakuus: joka päivä 8-22.

Mikäli voit, niin hae pikavippiä ennen asiakaspalvelun sulkeutumista. Mikäli olet aivan kellonajan kynnyksellä, niin täytä hakemus nopeasti ja soita suoraan lainapalvelun asiakasnumeroon. Kaikki vippiyhtiöt ovat valmiita käsittelemään kiireellisen pikavippihakemuksen ns. jonon ohi. Kun lainahakemuksesi ehditään käsittelemään tarvittavien manuaalisten prosessien osalta, saat useimmiten rahat tilillesi vaikka asiakaspalveluaika olisi tämän jälkeen jo sulkeutunut. Itse tilisiirroissa ei ole lakisääteisiä rajoituksia, kyse on pitkälti lainasi syöttämisestä maksujärjestelmään, kun tarvittavat vastuullisen luotonannon tarkistukset on tehty. Vanhana asiakkaana voit hyödyntää listaamiemme vippipalveluiden automaattisia lainapalveluita myös asiakaspalveluajan ulkopuolella.

Täytin hakemuksen pikavipille, enkä saanut rahoja?

Mikäli pikavippipalvelu ehti sulkeutua, etkä ehtinyt saada rahoja tarvitsemassasi ajassa, kannattaa yhtiöön olla yhteydessä seuraavana päivänä. On mahdollista, että pikalaina maksetaan tilillesi joka tapauksessa lainapalvelun avauduttua seuraavana päivänä. Voit aina peruttaa pikavipin tekemällä kirjallisen peruutusilmoituksen kyseisen lainayhtiön asiakaspalveluun. Peruutustapauksessa maksat maksimissaan pelkän lainakoron yhdelle päivälle, joka on tyypillisesti muutamia euroja. Voit siis huoletta hakea vippiä toisesta yhtiöstä, jonka asiakaspalvelu on vielä avoinna – et joudu maksamaan pikaluoton mahdollisia kuluja tai täyttä korkoa. Pikavipin peruuttaminen on virallinen oikeustoimi, joka on mahdollista aina kun haet lainaa netistä, joten muista seurata pikavippiyhtiön peruutukselle antamia ohjeita tarkasti, ne löytyvät jokaisen yhtiön nettisivuilta.

arkiraha luottoluokitus

Lainaa luotettavasti

Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 20000 suomalaista asiakasta löytämään edullisen lainan. Me autamme sinua, kun tarvitset lainaa heti netistä. Palvelumme on täysin maksuton.

Lainaa tietoturvallisesti

Voit hakea lainaa huoletta, käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn, joten henkilötietosi ovat aina turvassa. Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Suomalainen lainapalvelu

Arkiraha.fi palvelu on kehitetty suomalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa sinua varten, jotta löytäisit helposti edullista lainaa netistä. Toimimme yhteistyössä useiden lainanvälittäjien kanssa, jotta sinä saat aina parhaan lainatarjouksen.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on vähintään 7200€ vuositulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 500€ ja 70.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Arkiraha ja miten hyödyn palvelusta?

Arkiraha on täysin maksuton palvelu, jota voit käyttää hyödyksesi lainaa hakiessasi.

Palvelumme kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit hakea kauttamme lainaa 500 eurosta aina 70.000 euroon asti.

Pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun ja hakemalla lainatarjouksia.

Tämä ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millaisilla ehdoilla saat lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset. Saat useimmiten lainaa heti tilille tai viimeistään seuraavana arkipäivänä toimitettuasi mahdolliset lainanmyöntäjän tarvitsemat palkkatositteet. Lainanmyöntäjän lopullinen prosessi kertoo mahdollisen viiveen.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Kauttamme voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pienlainan tai luottokorttilainat, jolloin sinä maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako lainaa hakea yhdessä vai yksin?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, se parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saada paremmat ehdot lainallesi.

Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa heti ilman vakuuksia?

Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja on mahdollista hakea lainaa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Sinun on mahdollista maksaa lainasi pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti et voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.