Lainaa arjen hankintoihin 500 – 70 000€ heti ilman vakuuksia

1. Täytä hakemus
Lainahakemus
2. Vertaile lainoja
Lainavertailu
3. Nosta rahat tilille
Lainan ulosmaksu

Etusivu » Lainaa 5000 euroa


Lainaa 5000 euroa

Lainaa 5000 euroa edullisesti täyttämällä lyhyt hakemus lainapalvelussamme. Vertailemalla ja kilpailuttamalla hakemuksesi Arkiraha.fi -palvelussa, saat yhdellä hakemuksella jopa 20 lainatarjousta. Viiden tuhannen euron lainasumma on toiseksi yleisin palvelustamme haettu laina. Voit lainata 5000 euroa joko valitsemalla tasalyhenteisen, vakuudettoman kulutusluoton tai jatkuvan joustolainan. Kaikki viiden tuhannen euron lainat ovat ilman takaajia myönnettäviä vakuudettomia lainoja. Viittä tonnia haetaan yleisesti joko isompaan kodin hankintaan tai lainojen yhdistämiseen.

Näin haet 5000 euron lainaa

Aloita täyttämällä lyhyt lainahakemus. Saat lainapäätöksen heti. Hakemuksen täyttäminen kestää alle 3 minuuttia. Tarvitset oman pankkitilinumerosi hakemukselle jotta saat rahat heti tilillesi, muut tiedot osaat täyttää ilman erillisiä dokumentteja. Prosessimme on lyhyt ja tehokas: 87% asiakkaistamme sai 5000 euron lainan välittömästi käyttöönsä.

Saanko varmasti lainan heti tililleni?

5000 euron laina maksetaan useimmiten samantien tilille, eikä hakemuksen tueksi tarvita erillisiä palkkatositteita, eläkepäätöksiä tai muita liitteitä. 5000 euroon asti lainanmyöntäjiä on lukumääräisesti useita ja myöntöprosessit pitkälle sähköisiä, joten saat lainaa todennäköisesti viiveettä. Mikäli metsästät halvinta lainaa netistä, valmistaudu todentamaan tulotietosi erillisin liittein. Noin puolet matalakorkoisista pankeista haluaa lainahakemuksesi tueksi verotuspäätöksen erittelyosan, palkkatodistuksen tai kolmen kuukauden tiliotteet. Ota nämä dokumentit valmiiksi esille, mikäli sinulla on kiire ja haluat varmistaa netin halvimman lainan nostamisen.

Lainaa nopeasti – muistilista

  • Valitse lainanmyöntäjä joka ilmoittaa käyttävänsä sähköisiä tulonvarmennuspalveluja (Instantor).
  • Tarkista lainapalvelun asiakaspalvelun aukioloajat ennen lopullista valintaa. Lainaa ei todennäköisesti makseta aukioloaikojen ulkupuolella vaikka prosessi olisi muutoin täysin automaattinen.
  • Varmista kahdesti, että täytit tilinumerosi oikein lainahakemukselle.
  • Muista seurata luottoyhtiön hakemusprosessin ohjeita prikulleen ja hyväksy lainaehdot.
  • Vastaa puhelimeen, kun sinulle etukäteen tuntemattomasta numerosta soitetaan – 5000 euron laina on jo keskikokoinen luotto, jonka hakijan henkilöllisyys selvitään yleisesti tekemällä turvallisuussoitto.

Vertaile 5000 euron lainoja

5000 euron lainaa valitessa on syytä kiinnittää huomiota vähintään seuraaviin lainakriteereihin:

  1. Haluatko kertalainan vai jatkuvan luoton.
  2. Mikäli haluat joustolainan, tarkista myönnettävän lainalimiitin koko. Limiiteissä on eroja vaikka valittu ensinosto olisikin 5000 euron laina.
  3. Kiinnitä huomiota nostopalkkioon. 5000 euron lainasummassa korkea nostopalkkio tekee yleensä lainasta erittäin kalliin, mikäli tarkoituksesi on hakea tilapäistä ja lyhytaikaista rahoitusta.
  4. Kiinnitä huomiota nimelliskorkoon, mikäli lainatarpeesi on pitkäaikainen. Korkea korko nostaa 5000 euron lainan kokonaiskustannukset tähtitieteellisiksi pidemmän ajan kuluessa.
  5. Vertaile todellisia vuosikorkoja – 5000 euron laina on yleisesti ottaen niin pitkäaikainen, että todellisen vuosikoron laskelma erottelee kuluja tarkasti.

arkiraha luottoluokitus

Lainaa luotettavasti

Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 20000 suomalaista asiakasta löytämään edullisen lainan. Me autamme sinua, kun tarvitset lainaa heti netistä. Palvelumme on täysin maksuton.

Lainaa tietoturvallisesti

Voit hakea lainaa huoletta, käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn, joten henkilötietosi ovat aina turvassa. Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Suomalainen lainapalvelu

Arkiraha.fi palvelu on kehitetty suomalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa sinua varten, jotta löytäisit helposti edullista lainaa netistä. Toimimme yhteistyössä useiden lainanvälittäjien kanssa, jotta sinä saat aina parhaan lainatarjouksen.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on vähintään 7200€ vuositulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 500€ ja 70.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Arkiraha ja miten hyödyn palvelusta?

Arkiraha on täysin maksuton palvelu, jota voit käyttää hyödyksesi lainaa hakiessasi.

Palvelumme kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit hakea kauttamme lainaa 500 eurosta aina 70.000 euroon asti.

Pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun ja hakemalla lainatarjouksia.

Tämä ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millaisilla ehdoilla saat lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset. Saat useimmiten lainaa heti tilille tai viimeistään seuraavana arkipäivänä toimitettuasi mahdolliset lainanmyöntäjän tarvitsemat palkkatositteet. Lainanmyöntäjän lopullinen prosessi kertoo mahdollisen viiveen.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Kauttamme voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pienlainan tai luottokorttilainat, jolloin sinä maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako lainaa hakea yhdessä vai yksin?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, se parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saada paremmat ehdot lainallesi.

Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa heti ilman vakuuksia?

Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja on mahdollista hakea lainaa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Sinun on mahdollista maksaa lainasi pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti et voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.