Lainaa arjen hankintoihin 500 – 70 000€ heti ilman vakuuksia

1. Täytä hakemus
Lainahakemus
2. Vertaile lainoja
Lainavertailu
3. Nosta rahat tilille
Lainan ulosmaksu

Etusivu » Kulutusluotto » Matkalaina


Matkalaina – rahaa lomalle

Reissuluotto
Matkailu kannattaa aina! Matkalainasta saat helpotusta kun pahin matkakuume iskee. Matkatoimistot tai matkanjärjesteäjät tarjovat harvoin matkapaketeilleen rahoitusta tai osamaksusuunnitelmaa. Mikäli lomakuume on jo sillä tasolla että etelänmatkalle on pakko päästä ja omat säästöt ei riitä kattamaan kaikkia matkan kuluja, niin jää vaihtoehdoksi matkalaina tai lomaluotto. Jos järjestät itse omat matkasi, on luottokortti kätevin tapa hoitaa matkan kulut. Mikäli haluat siirtää matkan kuluja myöhemmäksi, voit hakea kulutuosluottoa lentolippuja ja hotellia varten. Luottokorttia on helpompi käyttää matkan aikana käyttörahana.

Matkalainaa tarkalla budjetilla

Budjetti kannattaa laatia aina hyvissä ajoin ennen matkan varaamista. Vaikka matkakuume on pahimmillan kannattaa maktalainan hakemista harkita tarkkaan, jos et ole varma kestääkö taloutesi lainan takaisinmaksueriä. Matkalainan tarkoitus on taata ikimuistoinen matka, eikä saattaa sinua taloudellisiin vaikeuksiin. Mitään monen tuhannen lainaa luksusmatkaa varten ei kannata ottaa, mutta jos tarvitset pienempää lainaa ja tiedät että pystyt maksamaan sen takaisin ajoissa voi kulutusluotto olla sopiva vaihtoehto. Lainalle on usein mahdollista saada lyhennysvapaita kuukausia, jotta voit lomailla rauhassa ilman että tarvitset miettiä laina-asioita.

Lomaluotto on usein normaali kulutusluotto tai joustolaina joka haetaan netistä suoraan. Ennen kuin lähdet täyttämään lainahakemusta kannattaa huomioida pari asiaa. Kannattaa hakea summaa joka sopii talouteesi, koska kaikki lainanmyöntäjät eivät automaattisesi tarjoa pienempää lainaa jos eivät voi tarjota sinulle haettua summaa. Muista myös varmistaa lomaluottoa varten riittävät tulot, etenkin jos teet osa-aikatyötä tai et ole varma tulevista työtunneista. Maksuhäiriö on myös melkein aina este lomalainaa hakiessa. Suurin osa lainanmyöntäjistä vaativat aina puhtaat luottotiedot hakuvaiheessa. Varmista myös että tietosi ovat kunnossa firmalla josta olet hakemassa lainaa. Jos sinulla on heillä jo laina auki tai maksuja rästissä, kannattaa nämä hoitaa pois ennen kuin lähdet lomailemaan.

Hae matkalainaa myös reissunpäältä

Jos olet pidemmällä matkalla voit myös tehdä hakemuksen läppäriltä matkakohteessa. Saat lainapäätöksen heti ja rahat sen jälkeen tilille. Kannattaa kuitenkin varautua siihen että lainanmyöntäjä vaati lainahakemuksen liitteeksi palkkakuittia tai verotuspäätöstä. Ja harvemmin nämä tulevat mukaan lomalle, joten useimmiten hakemusasiat kannattaa hoitaa pois päiväjärjestyksestä ennen matkalle lähtöä. Matkalaina

Lomalainan suunnitteleminen kannattaa aloittaa Arkirahan ilmaisella lainahakemuksella. Täyttämällä yhden lainahakemuksen saat kätevästi monta eri tarjousta jopa 20 eri lainantarjoajalta. Voita hakea lainaa 500 eurosta aina 50.000 euroon asti ja hakemusta varten et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Saat hakemuksen jälkeen lainatarjoukset heti näkyviin seuraavalla sivulla ja voit sen jälkeen tutustua tarjouksiin rauhassa. Arkirahan lainahakemus ei sido sinua mihinkään ja voit myös hylätä kaikki saamasi tarjoukset. Mikäli päätät hyväksyä tarjouksen, siirryt tarjoussivun kautta luotonantajan sivulle jossa voit viimeistellä hakemuksen. Saat rahat tillile useimmiten 1-3 päivän sisään.

Lainaa unelmalomaan – varaudu pahimpaan

Lomakuumeessa saattaa helposti keskittyä vain siihen, riittävätkö rahat siihen koko talven odotettuun unelmalomaan. Kaikki ei aina mene nappiin ja matkalla on tapana sattua kaikenlaista. Muista, että pahimpaan varautumalla se usein jää tapahtumatta. Vinkit katastrofin välttämiseksi: Lomaluotto

  • Varmista riittävä budjetti. Tarvittaessa hae edullinen joustolaina matkan varalle, lainapäätös ei maksa mitään ja luotto toimii varakassana tarvittaessa.
  • Matkalla on hyvä olla ainakin kaksi luottokorttia, mikäli toinen ei kohteessa toimisikaan.
  • Tarkista matkavakuutuksen voimassaolo. Tarkista myös matkatavaravakuutuksen kattavuus, sillä pelkistä kännyköistä, kameroista ja vaatteista tulee varkauden kohdatessa enemmän tappiota kuin perusvakuutus korvaa, eikä hävikkiä kannata rahoittaa käyttämällä lainaa.
  • Tarkista passin voimassaoloaika. Osassa maita passin tulee olla kuukausia voimassa matkan jälkeenkin. Kohteesta on kiva palata myös kotiin.
  • Ota mukaan peruslääkkeet: buranat, allergialääkkeet ja muut pahanolon ensiavut. Ota riittävästi mukaan ja lainaa tarvittaessa myös matkaseuralle, joka ei tietenkään muistanut varautua.

   

 • Mukavaa lomaa!

arkiraha luottoluokitus

Lainaa luotettavasti

Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 20000 suomalaista asiakasta löytämään edullisen lainan. Me autamme sinua, kun tarvitset lainaa heti netistä. Palvelumme on täysin maksuton.

Lainaa tietoturvallisesti

Voit hakea lainaa huoletta, käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn, joten henkilötietosi ovat aina turvassa. Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Suomalainen lainapalvelu

Arkiraha.fi palvelu on kehitetty suomalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa sinua varten, jotta löytäisit helposti edullista lainaa netistä. Toimimme yhteistyössä useiden lainanvälittäjien kanssa, jotta sinä saat aina parhaan lainatarjouksen.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on vähintään 7200€ vuositulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 500€ ja 70.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Arkiraha ja miten hyödyn palvelusta?

Arkiraha on täysin maksuton palvelu, jota voit käyttää hyödyksesi lainaa hakiessasi.

Palvelumme kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit hakea kauttamme lainaa 500 eurosta aina 70.000 euroon asti.

Pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun ja hakemalla lainatarjouksia.

Tämä ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millaisilla ehdoilla saat lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset. Saat useimmiten lainaa heti tilille tai viimeistään seuraavana arkipäivänä toimitettuasi mahdolliset lainanmyöntäjän tarvitsemat palkkatositteet. Lainanmyöntäjän lopullinen prosessi kertoo mahdollisen viiveen.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Kauttamme voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pienlainan tai luottokorttilainat, jolloin sinä maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako lainaa hakea yhdessä vai yksin?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, se parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saada paremmat ehdot lainallesi.

Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa heti ilman vakuuksia?

Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja on mahdollista hakea lainaa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Sinun on mahdollista maksaa lainasi pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti et voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.