Lainaa arjen hankintoihin 500 – 60 000€ heti ilman vakuuksia

1. Täytä hakemus
Lainaa heti tilille kätevästi Arkirahan kautta
2. Vertaile lainoja
Saat lainapäätöksen saman päivän aikana ja pääset heti vertailemaan lainoja
3. Nosta rahat tilille
Arkirahan kautta voit saada lainaa heti tilille ilman vakuuksia tai takaajia

Etusivu » Kulutusluotto » Matkalaina


Matkalaina – rahaa lomalle

Reissuluotto
Matkailu kannattaa aina! Matkalainasta saat helpotusta kun pahin matkakuume iskee. Matkatoimistot tai matkanjärjesteäjät tarjovat harvoin matkapaketeilleen rahoitusta tai osamaksusuunnitelmaa. Mikäli lomakuume on jo sillä tasolla että etelänmatkalle on pakko päästä ja omat säästöt ei riitä kattamaan kaikkia matkan kuluja, niin jää vaihtoehdoksi matkalaina tai lomaluotto. Jos järjestät itse omat matkasi, on luottokortti kätevin tapa hoitaa matkan kulut. Mikäli haluat siirtää matkan kuluja myöhemmäksi, voit hakea kulutuosluottoa lentolippuja ja hotellia varten. Luottokorttia on helpompi käyttää matkan aikana käyttörahana.

Matkalainaa tarkalla budjetilla

Budjetti kannattaa laatia aina hyvissä ajoin ennen matkan varaamista. Vaikka matkakuume on pahimmillan kannattaa matkalainan hakemista harkita tarkkaan, jos et ole varma kestääkö taloutesi lainan takaisinmaksueriä. Matkalainan tarkoitus on taata ikimuistoinen matka, eikä saattaa sinua taloudellisiin vaikeuksiin. Mitään monen tuhannen lainaa luksusmatkaa varten ei kannata ottaa, mutta jos tarvitset pienempää lainaa ja tiedät että pystyt maksamaan sen takaisin ajoissa voi kulutusluotto olla sopiva vaihtoehto. Lainalle on usein mahdollista saada lyhennysvapaita kuukausia, jotta voit lomailla rauhassa ilman että tarvitset miettiä laina-asioita.

Lomaluotto on usein normaali kulutusluotto tai joustolaina joka haetaan netistä suoraan. Ennen kuin lähdet täyttämään lainahakemusta kannattaa huomioida pari asiaa. Kannattaa hakea summaa joka sopii talouteesi, koska kaikki lainanmyöntäjät eivät automaattisesi tarjoa pienempää lainaa jos eivät voi tarjota sinulle haettua summaa. Muista myös varmistaa lomaluottoa varten riittävät tulot, etenkin jos teet osa-aikatyötä tai et ole varma tulevista työtunneista. Maksuhäiriö on myös melkein aina este lomalainaa hakiessa. Suurin osa lainanmyöntäjistä vaativat aina puhtaat luottotiedot hakuvaiheessa. Varmista myös että tietosi ovat kunnossa firmalla josta olet hakemassa lainaa. Jos sinulla on heillä jo laina auki tai maksuja rästissä, kannattaa nämä hoitaa pois ennen kuin lähdet lomailemaan.

Hae matkalainaa myös reissunpäältä

Jos olet pidemmällä matkalla voit myös tehdä hakemuksen läppäriltä matkakohteessa. Saat lainapäätöksen heti ja rahat sen jälkeen tilille. Kannattaa kuitenkin varautua siihen että lainanmyöntäjä vaati lainahakemuksen liitteeksi palkkakuittia tai verotuspäätöstä. Ja harvemmin nämä tulevat mukaan lomalle, joten useimmiten hakemusasiat kannattaa hoitaa pois päiväjärjestyksestä ennen matkalle lähtöä. Matkalaina

Lomalainan suunnitteleminen kannattaa aloittaa Arkirahan ilmaisella lainahakemuksella. Täyttämällä yhden lainahakemuksen saat kätevästi monta eri tarjousta jopa 20 eri lainantarjoajalta. Voita hakea lainaa 500 eurosta aina 50.000 euroon asti ja hakemusta varten et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Saat hakemuksen jälkeen lainatarjoukset heti näkyviin seuraavalla sivulla ja voit sen jälkeen tutustua tarjouksiin rauhassa. Arkirahan lainahakemus ei sido sinua mihinkään ja voit myös hylätä kaikki saamasi tarjoukset. Mikäli päätät hyväksyä tarjouksen, siirryt tarjoussivun kautta luotonantajan sivulle jossa voit viimeistellä hakemuksen. Saat rahat tillile useimmiten 1-3 päivän sisään.

Lainaa unelmalomaan – varaudu pahimpaan

Lomakuumeessa saattaa helposti keskittyä vain siihen, riittävätkö rahat siihen koko talven odotettuun unelmalomaan. Kaikki ei aina mene nappiin ja matkalla on tapana sattua kaikenlaista. Muista, että pahimpaan varautumalla se usein jää tapahtumatta. Vinkit katastrofin välttämiseksi: Lomaluotto

  • Varmista riittävä budjetti. Tarvittaessa hae edullinen joustolaina matkan varalle, lainapäätös ei maksa mitään ja luotto toimii varakassana tarvittaessa.
  • Matkalla on hyvä olla ainakin kaksi luottokorttia, mikäli toinen ei kohteessa toimisikaan.
  • Tarkista matkavakuutuksen voimassaolo. Tarkista myös matkatavaravakuutuksen kattavuus, sillä pelkistä kännyköistä, kameroista ja vaatteista tulee varkauden kohdatessa enemmän tappiota kuin perusvakuutus korvaa, eikä hävikkiä kannata rahoittaa käyttämällä lainaa.
  • Tarkista passin voimassaoloaika. Osassa maita passin tulee olla kuukausia voimassa matkan jälkeenkin. Kohteesta on kiva palata myös kotiin.
  • Ota mukaan peruslääkkeet: buranat, allergialääkkeet ja muut pahanolon ensiavut. Ota riittävästi mukaan ja lainaa tarvittaessa myös matkaseuralle, joka ei tietenkään muistanut varautua.

   

 • Mukavaa lomaa!

arkiraha luottoluokitus

Lainaa luotettavasti

Arkiraha on saavuttanut korkeimman mahdollisen AAA-luottoluokituksen ja olemme auttaneet yli 20 000 suomalaista asiakasta löytämään edullisen lainan. Me autamme sinua, kun tarvitset lainaa heti netistä. Palvelumme on täysin maksuton.

Voit tehdä hakemuksen turvallisin mielin

Lainaa tietoturvallisesti

Voit hakea lainaa huoletta, käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn, joten henkilötietosi ovat aina turvassa. Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Hae lainaa suomalaisesta palvelusta

Suomalainen lainapalvelu

Arkiraha.fi palvelu on kehitetty suomalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa sinua varten, jotta löytäisit helposti edullista lainaa netistä. Toimimme yhteistyössä useiden lainanvälittäjien kanssa, jotta sinä saat aina parhaan lainatarjouksen.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Lainan hakemiseen vaaditaan 20 vuoden ikää

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Lainapäätöksen saat mikäli vuositulosi ovat yli 7200€

Tulot

Sinulla on vähintään 7200€ vuositulot

Ennen lainan hakemista kannattaa tarkistaa ettei sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä

Lainan hakeminen onnistuu ilman vakuuksia tai takaajia

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse vakuuksia

Palvelumme kautta on mahdollista saada vakuudeton laina

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 500€ ja 70.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Frequently asked questions

Mikä on Arkiraha ja miten hyödyn palvelusta?

Arkiraha on täysin maksuton palvelu, jota voit käyttää hyödyksesi lainaa hakiessasi.

Arkiraha.fi avulla voit kilpailuttaa lainahakemuksesi monien pankkien ja rahoitusyhtiöiden kesken, joten löydät varmasti juuri sinulle parhaiten sopivan lainatarjouksen.

Frequently asked questions

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit hakea kauttamme lainaa 500 eurosta aina 70.000 euroon asti.

Pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat lainahakemuksesi perusteella, kuinka paljon lainaa sinulle voidaan myöntää.

Frequently asked questions

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko määräytyy yksilöllisesti. Voit selvittää sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen ja pyytämällä lainatarjouksia palvelustamme.

Tämä ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millaisilla ehdoilla saat lainaa.

Frequently asked questions

Miten lainan todellinen vuosikorko vaikuttaa kustannuksiin?

Lainan todellinen vuosikorko kertoo lainan kokonaiskustannukset prosentteina vuodessa. Se kattaa kaikki lainan kulut, mukaan lukien nimelliskoron, tilinhoitomaksut ja muut mahdolliset maksut. Mitä suurempi lainan todellinen vuosikorko on, sitä suuremmat ovat lainan kokonaiskustannukset laina-ajan puitteissa. Siksi on tärkeää vertailla todellisia vuosikorkoja löytääksesi edullisimman lainavaihtoehdon.

Frequently asked questions

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset. Saat useimmiten lainaa heti tilille tai viimeistään seuraavana arkipäivänä toimitettuasi mahdolliset lainanmyöntäjän tarvitsemat palkkatositteet. Lainanmyöntäjän lopullinen prosessi kertoo mahdollisen viiveen.

Prosessi on nopea ja vaivaton, ja voit hakea lainaa milloin tahansa vuoden jokaisena päivänä. Täytä lainahakemus netissä, niin saat lainan heti tilillesi ilman turhaa odottelua.

Frequently asked questions

Mikä luoton laina-aika tulee olemaan?

Luoton laina-aika vaihtelee yhdestä vuodesta jopa viiteentoista vuoteen. Voit valita itsellesi sopivimman laina-ajan tarpeidesi ja taloudellisen tilanteesi mukaan. Kun täytät lainahakemuksen, voit itse määrittää haluamasi laina-ajan.

Frequently asked questions

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Kauttamme voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Arkirahan kautta voit yhdistää useita pienlainoja tai luottokorttivelkoja yhdeksi lainaksi. Näin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa, mikä voi merkittävästi vähentää kuukausittaisia kuluja.

Frequently asked questions

Kannattaako lainaa hakea yhdessä vai yksin?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, se parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saada paremmat ehdot lainallesi.

Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten.

Frequently asked questions

Voinko hakea lainaa heti ilman vakuuksia?

Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja on mahdollista hakea lainaa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että voit saada lainan ilman takaajia ja ilman, että sinun tarvitsee asettaa omaisuutta vakuudeksi.

Lainapäätöksen saat usein saman päivän aikana, ja rahat siirtyvät tilillesi heti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen.

Frequently asked questions

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Voit maksaa lainasi takaisin kokonaan tai lyhentää sitä nopeammin kuin alkuperäinen maksusuunnitelma edellyttää.Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Frequently asked questions

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti et voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.