Lainaa arjen hankintoihin 500 – 60 000€ heti ilman vakuuksia

1. Täytä hakemus
Lainaa heti tilille kätevästi Arkirahan kautta
2. Vertaile lainoja
Saat lainapäätöksen saman päivän aikana ja pääset heti vertailemaan lainoja
3. Nosta rahat tilille
Arkirahan kautta voit saada lainaa heti tilille ilman vakuuksia tai takaajia

Etusivu » Lainaa 20000 euroa


Lainaa 20000 euroa

Lainaa 20000 euroa Arkirahan kautta, nopeasti ja helposti. Hae lainaa lyhyellä hakemuksellamme, aloita valitsemalla lainasumma 20000 euroa ja haluamasi laina-aika. Jatka täyttämällä henkilö- ja taloutesi tiedot. Lähetettyäsi lainahakemuksen eteenpäin, saat luottopäätöksen heti. Arkiraha tekee yhteistyötä yli 20 pankin kanssa, jotta mahdollisuutesi saada lainaa 20000 euroa olisivat mahdollisimman hyvät! Lähettämällä lainahakemuksen et vielä sitoudu mihinkään, voit rauhassa tehdä päätöksesi.

Asiakkaistamme suurin osa hakee 20000 euron lainaa lainojen yhdistämiseen, luottoa auton hankintaan tai remontin rahoittamiseen. Yhdistä lainat yhdellä isolla ja edullisella lainalla ja säästät kuukausittaisissa lainan hoitokuluissa satoja euroja.

Hae lainaa, ohjeet tiivistettynä:

  1. Valitse lainasumma ja laina-aika.
  2. Täytä hakemus tarkasti omilla tiedoillasi.
  3. Lähetä hakemus, saat luottopäätökset heti.
  4. Vertaile 20000 euron lainoja ja valitse haluamasi.

20000€ vakuudeton laina

Kaikki kauttamme haettavat 20000 euron lainat ovat aina vakuudettomia. Ison ja edullisen lainan saaminen edellyttää huolellista hakemuksen täyttämistä ja moitteetonta henkilökohtaista taloutta.

  • Lainaan ei tarvita takausta.
  • Lainan saa ilman vakuuksia.
  • Laina myönnetään perustuen taloudellisen tilanteesi arviointiin.
  • Vinkki: hae lainaa ja lisää yhteishakija hakemuksellesi, parannat mahdollisuuksiasi saada 20000 euron vakuudettoman lainan edullisesti.

20000 euroa heti tilille

Mahdollisuudet saada 20000 euroa heti tilille kasvavat, mikäli tulosi ovat vähintään 25000 euroa vuodessa, sinulle jää vähintään kuukausierän verran rahaa käteen kaikkien menojen jälkeen ja luottotietosi ovat tietysti kunnossa. 20000 euron laina vaatii riskiarvion tueksi aina huolellisen tulojen varmentamisen. Harva pankki hyödyntää Instantor-palvelua isojen kulutusluottojen myöntämisessä. Ajantasainen palkkatosite tai vaadittava määrä tiliotteita takaavat, että saat 20000 euron lainan heti tilille. Seuraamalla lainayhtiön ohjeita tarkasti ja ottamalla jo hakemusvaiheessa tarvittavat dokumentit esille, nopeutat lainaprosessia ja saat rahat nopeasti tilillesi.

Lainaa 20000 euroa vertailemalla

Vertaile 20000 euron lainoja helposti palvelumme avulla. Suomessa toimii useita lainayhtiöitä, jotka myöntävät 20000 euron luottoja. Olemme keränneet toimijat saman katon alle, yhteen palveluun. Saat yhdellä lainahakemuksella vastauksen lähes kaikilta luotonmyöntäjiltä. Vertailemalla lainojen takaisinmaksuehtoja teet nopeasti oikeain valinnan. Useimmissa tapauksissa 20000 euron lainat ovat tasaeräisiä kulutusluottoja vähintään 5-12 vuoden maksuajalla. Markkinoilla on myös yhtiöitä, jotka myöntävät isompia joustoluottoja.

Joustoluotto 20000 euron luottorajalla

20000 euron joustoluotto on melko harvinainen lainatuote. Tiedossamme on kaksi lainanmyöntäjää, jotka tarjoavat joustolainaa niin isolla limiitillä:

  • Instabank, joustoluotto 20000 euroa.
  • Komplett Bank, joustoluotto 20000 euroa.

Tavoitat molemmat joustoluottoja tarjoavat yhtiöt Arkirahan hakemuksella. Hae lainaa heti, näet lainapäätöksen välittömästi!

 

 

 

arkiraha luottoluokitus

Lainaa luotettavasti

Arkiraha on saavuttanut korkeimman mahdollisen AAA-luottoluokituksen ja olemme auttaneet yli 20 000 suomalaista asiakasta löytämään edullisen lainan. Me autamme sinua, kun tarvitset lainaa heti netistä. Palvelumme on täysin maksuton.

Voit tehdä hakemuksen turvallisin mielin

Lainaa tietoturvallisesti

Voit hakea lainaa huoletta, käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn, joten henkilötietosi ovat aina turvassa. Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Hae lainaa suomalaisesta palvelusta

Suomalainen lainapalvelu

Arkiraha.fi palvelu on kehitetty suomalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa sinua varten, jotta löytäisit helposti edullista lainaa netistä. Toimimme yhteistyössä useiden lainanvälittäjien kanssa, jotta sinä saat aina parhaan lainatarjouksen.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Lainan hakemiseen vaaditaan 20 vuoden ikää

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Lainapäätöksen saat mikäli vuositulosi ovat yli 7200€

Tulot

Sinulla on vähintään 7200€ vuositulot

Ennen lainan hakemista kannattaa tarkistaa ettei sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä

Lainan hakeminen onnistuu ilman vakuuksia tai takaajia

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse vakuuksia

Palvelumme kautta on mahdollista saada vakuudeton laina

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 500€ ja 70.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Frequently asked questions

Mikä on Arkiraha ja miten hyödyn palvelusta?

Arkiraha on täysin maksuton palvelu, jota voit käyttää hyödyksesi lainaa hakiessasi.

Arkiraha.fi avulla voit kilpailuttaa lainahakemuksesi monien pankkien ja rahoitusyhtiöiden kesken, joten löydät varmasti juuri sinulle parhaiten sopivan lainatarjouksen.

Frequently asked questions

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit hakea kauttamme lainaa 500 eurosta aina 70.000 euroon asti.

Pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat lainahakemuksesi perusteella, kuinka paljon lainaa sinulle voidaan myöntää.

Frequently asked questions

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko määräytyy yksilöllisesti. Voit selvittää sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen ja pyytämällä lainatarjouksia palvelustamme.

Tämä ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millaisilla ehdoilla saat lainaa.

Frequently asked questions

Miten lainan todellinen vuosikorko vaikuttaa kustannuksiin?

Lainan todellinen vuosikorko kertoo lainan kokonaiskustannukset prosentteina vuodessa. Se kattaa kaikki lainan kulut, mukaan lukien nimelliskoron, tilinhoitomaksut ja muut mahdolliset maksut. Mitä suurempi lainan todellinen vuosikorko on, sitä suuremmat ovat lainan kokonaiskustannukset laina-ajan puitteissa. Siksi on tärkeää vertailla todellisia vuosikorkoja löytääksesi edullisimman lainavaihtoehdon.

Frequently asked questions

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset. Saat useimmiten lainaa heti tilille tai viimeistään seuraavana arkipäivänä toimitettuasi mahdolliset lainanmyöntäjän tarvitsemat palkkatositteet. Lainanmyöntäjän lopullinen prosessi kertoo mahdollisen viiveen.

Prosessi on nopea ja vaivaton, ja voit hakea lainaa milloin tahansa vuoden jokaisena päivänä. Täytä lainahakemus netissä, niin saat lainan heti tilillesi ilman turhaa odottelua.

Frequently asked questions

Mikä luoton laina-aika tulee olemaan?

Luoton laina-aika vaihtelee yhdestä vuodesta jopa viiteentoista vuoteen. Voit valita itsellesi sopivimman laina-ajan tarpeidesi ja taloudellisen tilanteesi mukaan. Kun täytät lainahakemuksen, voit itse määrittää haluamasi laina-ajan.

Frequently asked questions

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Kauttamme voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Arkirahan kautta voit yhdistää useita pienlainoja tai luottokorttivelkoja yhdeksi lainaksi. Näin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa, mikä voi merkittävästi vähentää kuukausittaisia kuluja.

Frequently asked questions

Kannattaako lainaa hakea yhdessä vai yksin?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, se parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saada paremmat ehdot lainallesi.

Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten.

Frequently asked questions

Voinko hakea lainaa heti ilman vakuuksia?

Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja on mahdollista hakea lainaa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että voit saada lainan ilman takaajia ja ilman, että sinun tarvitsee asettaa omaisuutta vakuudeksi.

Lainapäätöksen saat usein saman päivän aikana, ja rahat siirtyvät tilillesi heti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen.

Frequently asked questions

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Voit maksaa lainasi takaisin kokonaan tai lyhentää sitä nopeammin kuin alkuperäinen maksusuunnitelma edellyttää.Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Frequently asked questions

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti et voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.