Lainaa arjen hankintoihin 500 – 70 000€ heti ilman vakuuksia

1. Täytä hakemus
Lainahakemus
2. Vertaile lainoja
Lainavertailu
3. Nosta rahat tilille
Lainan ulosmaksu

Etusivu » Lainaa turvallisesti » Lainaa ilman luottotietoja


Lainaa ilman luottotietoja

Arkiraha-palvelun kautta ei voi hakea lainaa ilman luottotietoja. Kaikki kauttamme myönnettävät lainat ovat vakuudettomia lainoja. Vakuudettomien luottojen keskeinen myöntöperuste on kunnossa olevat luottotiedot. Koko lainanhakuprosessi perustuu ilmoittamiin tietohisi ja luottotietotarkistukseen – lainaat siis puhtaasti omaa nimeäsi vastaan. Ilman luottotietoja lainan myöntäjällä ei ole mitään takeita asiakkaan aikeista maksaa lainaa takaisin. Kunnossa olevat luottotiedot ovat merkki korkeasta takaisinmaksumoraalista.

Luottotietojen menettämisen yhteyssä avoinna olevat lainat siirtyvät oikeudellisen perinnän kautta ulosottoon. Oikeudellinen perintä on kallista, eikä saatavia saa ulosottomenettelyssäkään yleensä täysimääräisenä takaisin. Oikeudellisessa käsittelyssä luottotietojen menettämisen jälkeen myönnetty laina ei todennäköisesti ole hyvän luotonmyöntötavan mukaisesti myönnetty ja sen periminen on näiltä osin erityisen vaikeaa. Lainan myöntäminen ilman luottotietoja ei ole liiketoiminnallisesti järkevää.

Luottotietojen tarkistaminen

Suomessa luottotietojen tarkistaminen tehdään pääsääntöisesti joko Bisnoden tai Suomen Asiakastiedon kautta. Arkirahan hakemusprosessissa kysytään aina lupa luottotietotarkistukseen, joka on pakollinen jotta lainaa voi ylipäätään hakea. Luottotietoja ei voi tarkistaa ilman laissa määritettyä perustetta, kuten lainanmyöntöä. Voit helposti itse tarksitaa luottotietosi vaikkapa Asiakastiedon kautta. Omien luottotietojen tarkistaminen on ilmaista kerran vuodessa. Voit tarkistaa tietosi helposti molempien yhtiöiden kautta.

Lainan hakemustiedot ja muut luottotiedot

Lainaa hakiessa sinulta kysytään noin 20 erilaista kysymystä oman taloustilanteesi selvittämiseksi. Kaikki antamasi vastaukset pisteytetään, tulot ja menot lasketaan yhteen ja luottotietosi tarkistetaan. Kokonaismäärittelyn jälkeen lainayhtiö tekee päätöksen johon vaikuttaa myös hakemasi lainan koko ja laina-aika. Saamasi lainatarjous voi muuttua tulojesi ja menosi jälkeisen käteenjäävän summan perusteella – kk-erä ei voi olla isompi kuin kuussa käteen jäävät tulot. Arkirahasta saat lainapäätöksen aina heti hakemuksen täyttämisen jälkeen useimmiten lainaa heti tilille, mikäli hakemus- ja luottotietosi olivat kunnossa.

Positiiviset luottotiedot – kulutusluottojen kyselyjärjestelmä

Osa lainanmyöntäjistä kuuluu lisäksi erilliseen kulutusluottojen kyselyjärjestelmään jota ylläpitää Suomen Asiakastieto. Kyseessä on eräänlainen positiivinen luottotietokanta, jossa järjestelmän piiriin kuuluvat yhtiöt ilmoittavat asiakaskohtaiset lainasaatavat Asiakastiedolle. Hyvin hoidettu luotto näkyy kyselyn tekevälle yhtiölle. Hyvin hoidettu laina vaikuttaa positiivisesti ja huonosti hoidettu laina negatiivisesti lopulliseen lainapäätökseen.


arkiraha luottoluokitus

Lainaa luotettavasti

Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 20000 suomalaista asiakasta löytämään edullisen lainan. Me autamme sinua, kun tarvitset lainaa heti netistä. Palvelumme on täysin maksuton.

Lainaa tietoturvallisesti

Voit hakea lainaa huoletta, käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn, joten henkilötietosi ovat aina turvassa. Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Suomalainen lainapalvelu

Arkiraha.fi palvelu on kehitetty suomalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa sinua varten, jotta löytäisit helposti edullista lainaa netistä. Toimimme yhteistyössä useiden lainanvälittäjien kanssa, jotta sinä saat aina parhaan lainatarjouksen.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on vähintään 7200€ vuositulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 500€ ja 70.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Arkiraha ja miten hyödyn palvelusta?

Arkiraha on täysin maksuton palvelu, jota voit käyttää hyödyksesi lainaa hakiessasi.

Palvelumme kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit hakea kauttamme lainaa 500 eurosta aina 70.000 euroon asti.

Pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun ja hakemalla lainatarjouksia.

Tämä ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millaisilla ehdoilla saat lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset. Saat useimmiten lainaa heti tilille tai viimeistään seuraavana arkipäivänä toimitettuasi mahdolliset lainanmyöntäjän tarvitsemat palkkatositteet. Lainanmyöntäjän lopullinen prosessi kertoo mahdollisen viiveen.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Kauttamme voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pienlainan tai luottokorttilainat, jolloin sinä maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako lainaa hakea yhdessä vai yksin?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, se parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saada paremmat ehdot lainallesi.

Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa heti ilman vakuuksia?

Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja on mahdollista hakea lainaa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Sinun on mahdollista maksaa lainasi pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti et voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.