Lainaa arjen hankintoihin 500 – 70 000€ heti ilman vakuuksia

1. Täytä hakemus
Lainahakemus
2. Vertaile lainoja
Lainavertailu
3. Nosta rahat tilille
Lainan ulosmaksu

Etusivu » Lainaa turvallisesti » Lainaa verkkopankkitunnuksilla


Lainaa verkkopankkitunnuksilla

Saat lainaa verkkopankkitunnuksilla allekirjoittamalla lainasopimuksen sähköisesti. Kaikki Arkirahan yhteistyökumppanit tarjoavat mahdollisuuden saada lainaa heti tilille tekemällä vahvan tunnistautumisen omilla verkkopankkitunnuksilla haetpa sitten isoa yhdistelylainaa, nopeaa pikalainaa tai hankintaasi sopivaa kulutusluottoa. Tunnistautumalla omilla verkkopankkitunnuksilla oma pankkisi välittää henkilötietosi ja vahvistaa tilinumerosi lainaa myöntävälle taholle. Tämä toimii viime kädessä sinun yksilöinnin takeena ja mahdollistaa lainahakemuksen nopean käsittelyn. Mikäli haluat vaihtaa vaikkapa tilinumeroa tunnistautumisen jälkeen on syytä aina olla yhteydessä suoraan lainayhtiöön, vaihto voi vaatia asiakastietojen muuttamisen tekemällä uuden vahvan tunnistautumisen.

Lainaa näiden pankkien verkkopankkitunnuksilla

Verkkopankkitunnusten myöntäjäpankilla voi olla merkitystä. Pankkien omistusrakenteissa tapahtuu toisinaan muutoksia ja yrityksien tunnistautumispalveluissa voi siitä syystä olla katkoksia. Ainakin S-Pankin yrityspalveluiden siirryttyä OmaSäästöpankeille ei S-Pankin tunnuksilla ole välttämättä enää kaikista lainayhtiöistä saanut lainaa heti. Yleisesti ottaen varmimmin toimivat verkkopankkitunnukset ovat:

 • Nordea
 • Danske
 • Osuuspankki
 • Säästöpankki

Isojen pankkien tunnukset ja tilit ovat varmimmat nopeaan tilisiirtoon, mikäli haet esimerkiksi pikalainaa. Mikäli tilisi sijaitsee pienemmissä pankeissa, kuten

 • Ålandsbankenissa,
 • Aktiassa,
 • Handelsbankenissa,
 • POP-pankkeissa,

voi tilisiirroissa olla päivän viivästyksiä. Useimmiten yhtiöt, jotka myöntävät nopeaa pikalainaa ovat ottaneet myös pienempien pankkien verkkopankkitunnukset huomioon ja tilisiirrot tapahtuvat ja näkyvät tilillä samana päivänä pankkiryhmän sisällä. Hyvät lainayhtiöt ilmoittavat mikäli johonkin pankkiin rahoja ei voida heti siirtää. Perinteisemmät pankit eivät välttämättä näe tarvetta kilpailla nopean rahan lupauksella. Edullinen yhdistelylaina voidaan maksaa pienellä viiveelläkin ja asiakas on silti tyytyväinen, koska taloudellinen tilanne ei muutu päivässä. Lainojen yhdistämisen hyödyt ovat pitkäaikaisia, joten lainaa on hyvä varautua odottamaan hetkinen.

Onko verkkopankkitunnusten käyttö turvallista

Kun käytät lainaa hakiessa verkkopankkitunnuksia, tarkista että selaimen osoiterivi siirtyy https-varmennetulle sivustolle, joka kuuluu omalle pankillesi. Arkirahan yhteistyökumppaneina toimii vain luotettavia, vuosia lainauksessa mukana olleita rahoitusyhtiöitä, joiden palvelut ovat turvallisia. Mikään ei kuitenkaan poista kuluttajan vastuuta ymmärtämästä, mitä on tekemässä. Aina, kun haet lainaa netistä tai muuten vain teet ostoksia käyttämällä verkkopankkitunnuksia, varmistu siitä mitä olet tekemässä. Tyypillisesti mediasta voi kerran kuukaudessa lukea tapauksia, jossa ison pankin nimissä on lähetelty kalastelukirjeitä, joilla verkkopankkitunnuksia yritetään urkkia rikollisiin tarkoituksiin.

Lainaa turvallisesti verkkopankkitunnuksilla – muistisäännöt

Lainaa turvallisesti noudattamalla verkkopankkitunnusten käytön perussääntöjä.

 1. Arkiraha ei koskaan kysy tunnuksiasi. Verkkopankkitunnistautuminen tapahtuu vasta lainanmyöntäjän palvelussa.
 2. Varmistu lainanmyöntäjän prosessin turvallisuudesta. Tarkista, että URL-osoite on HTTPS-alkuinen ja että kun siirryt lainanhakuprosessissa oman pankin sivuillesi kaikki näyttää oikealta.
 3. Lainanmyöntäjän eivät koskaan kysy tunnuksiasi, ei käyttäjätunnuksia, eikä salasanoja. Tunnistautuminen tapahtuu aina vasta kun olet siirtynyt oman pankkisi järjestelmään.
 4. Älä koskaan tallenna selaimeesi verkkopankkitunnuksiesi käyttäjätunnusta tai salasanaa.

arkiraha luottoluokitus

Lainaa luotettavasti

Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 20000 suomalaista asiakasta löytämään edullisen lainan. Me autamme sinua, kun tarvitset lainaa heti netistä. Palvelumme on täysin maksuton.

Lainaa tietoturvallisesti

Voit hakea lainaa huoletta, käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn, joten henkilötietosi ovat aina turvassa. Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Suomalainen lainapalvelu

Arkiraha.fi palvelu on kehitetty suomalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa sinua varten, jotta löytäisit helposti edullista lainaa netistä. Toimimme yhteistyössä useiden lainanvälittäjien kanssa, jotta sinä saat aina parhaan lainatarjouksen.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on vähintään 7200€ vuositulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 500€ ja 70.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Arkiraha ja miten hyödyn palvelusta?

Arkiraha on täysin maksuton palvelu, jota voit käyttää hyödyksesi lainaa hakiessasi.

Palvelumme kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit hakea kauttamme lainaa 500 eurosta aina 70.000 euroon asti.

Pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun ja hakemalla lainatarjouksia.

Tämä ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millaisilla ehdoilla saat lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset. Saat useimmiten lainaa heti tilille tai viimeistään seuraavana arkipäivänä toimitettuasi mahdolliset lainanmyöntäjän tarvitsemat palkkatositteet. Lainanmyöntäjän lopullinen prosessi kertoo mahdollisen viiveen.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Kauttamme voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pienlainan tai luottokorttilainat, jolloin sinä maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako lainaa hakea yhdessä vai yksin?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, se parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saada paremmat ehdot lainallesi.

Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa heti ilman vakuuksia?

Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja on mahdollista hakea lainaa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Sinun on mahdollista maksaa lainasi pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti et voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.