Lainaa arjen hankintoihin 500 – 70 000€ heti ilman vakuuksia

1. Täytä hakemus
Lainahakemus
2. Vertaile lainoja
Lainavertailu
3. Nosta rahat tilille
Lainan ulosmaksu
Etusivu » Pikavippi » Vippi

Vippi nopeasti ja helposti

Vippin hinnoissa on isoja eroja. Viisas hakee vipit aina vertailemalla ja kilpailuttamalla. Käyttämällä Arkiraha-palvelua saat aina useita tarjouksia vipeistä ja voit valita helposti edullisimman. Hae pikavippi nopeasti täyttämällä lainahakemus sivuillamme. Keskimäärin asiakkailtamme kestää kolme minuuttia lainahakemuksen täyttämisessä, luottopäätös näkyy tämän jälkeen välittömästi ruudulla. Mikäli pystyt varmentamaan tulotietosi vaikkapa Instantor-palvelua käyttäen, maksetaan vippi heti tilillesi.

Mikä on vippi?

Vippi on pienehkö ja lyhytaikainen vakuudeton laina internetistä. Vuoden 2013 lakimuutoksen jälkeen pikavipit korvattiin alalla yleisesti joustolainoilla. Joustolaina on limiittilaina, jonka luottorajan puitteissa voit tehdä haluamiasi nostoja. Luottorajat ovat yleisesti 500 euron ja 10000 euron välillä. Helppo pikavippi haetaan vain kerran, jonka jälkeen voit vipata joustoluotolta niin monta kertaa kuin haluat ilman lainahakemusprosessia. Pikavippi on kehittynyt tuotteena helpommaksi ja nopeammaksi lakimuutoksen ansiosta.

Esimerkkejä vippien hinnoittelusta

  • Risicum: NYT 300 euron ensinosto täysin ilman kuluja ja korkoa kuukaudeksi!
  • Laina.fi: 12,5% nostopalkkio ja 29%-39% korko sekä 4,9 euron laskutuskulu.
  • OK Money: pelkkä 49% korko ja 6,9 euron laskutuskulu.
  • Lainasto: nostopalkkio 14% ja korko 60%.
  • Aasa: henkilökohtainen ja vaihteleva korko sekä nostopalkkio
  • Surimo: nostopalkkio 15% ja korko 17%.

Hinnoissa on merkittäviä eroja. Löydät helposti ja nopeasti kaikki vipit ja niiden hinnat lainavertailupalvelustamme. Täytä hakemus ja tutustu lainoihin – hakemuksen täyttäminen on täysin sitoumuksetonta, voit rauhassa vertailla ja valita haluamasi.

Vippi saldo – maksa laskusi ajoissa

Vippi saldo on parasta maksaa aina ajoissa. Mikäli pystyt lyhentämään kerralla isompia summia tai maksamaan koko lainan takaisin ennenaikaisesti, niin säästät satasia. Korkeampi korko juoksee lainalle kulua merkittävästi, mikäli pidät tilapäiseksi rahoitusmuodoksi tarkoitettua pikavippiä avoinna pitkään. Voit tarkistaa vipin saldon helposti kaikkien lainapalveluiden online-palveluissa. Muista myös kysyä varmennukseksi vippisi päiväkohtainen saldo, jotta pikavipin takaisinmaksun kirjaus menee varmasti nolliin. Joskus maksaessa huomioimaton ylimääräinen korkopäivä voi jättää muutaman euron pääoman juoksemaan saldoa vipille.

Otin vipin enkä halua sitä – mitä teen?

Vippi haetaan aina netistä, lainojen nettimyyntiä säätelee etämyyntiä rajoittava ja kuluttajaa suojaava lainsäädäntö. Voit aina peruuttaa pikavipin 14 vuorokauden kuluessa lainan maksusta tilillesi. Ota rohkeasti yhteyttä pikavippipalveluun ja kerro halustasi peruuttaa pikalaina. Kaikki yhtiöt neuvovat peruutuksen tekemisessä myös nettisivujen usein kysyttyä -osioissa. Muista aina noudattaa lainayhtiön ohjeistusta, sillä peruuttamista säätelee lainasopimuksessa mainitut ehdot – yleisesti se tulee tehdä kirjallisesti ja riittävin tiedoin lainapalvelun asiakaspalveluun ja maksu tulee suorittaa sovitun ajan kuluessa.

Yhteenvetona:

  1. Ota heti yhteyttä lainan myöntäjään peruutusohjeiden saamiseksi.
  2. Lähetä peruutusilmoitus aina 14 vuorokauden sisällä lainan vastaanottamisesta.
  3. Muista maksaa pikavippi lainan myöntäjän antamien ohjeiden mukaan sovitun ajan kuluessa. Maksun myöhästyminen mitätöi peruutuksen ja vippiin sovelletaan lainasopimuksen kaikkia kuluja.

Vippi luottotiedottomalle?

Pikavippiä haettaessa luottotietojen on oltava kunnossa. Vippiä ei valitettavasti myönnetä ilman luottotietoja.

 

arkiraha luottoluokitus

Lainaa luotettavasti

Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 20000 suomalaista asiakasta löytämään edullisen lainan. Me autamme sinua, kun tarvitset lainaa heti netistä. Palvelumme on täysin maksuton.

Lainaa tietoturvallisesti

Voit hakea lainaa huoletta, käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn, joten henkilötietosi ovat aina turvassa. Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Suomalainen lainapalvelu

Arkiraha.fi palvelu on kehitetty suomalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa sinua varten, jotta löytäisit helposti edullista lainaa netistä. Toimimme yhteistyössä useiden lainanvälittäjien kanssa, jotta sinä saat aina parhaan lainatarjouksen.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on vähintään 7200€ vuositulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 500€ ja 70.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Arkiraha ja miten hyödyn palvelusta?

Arkiraha on täysin maksuton palvelu, jota voit käyttää hyödyksesi lainaa hakiessasi.

Palvelumme kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit hakea kauttamme lainaa 500 eurosta aina 70.000 euroon asti.

Pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun ja hakemalla lainatarjouksia.

Tämä ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millaisilla ehdoilla saat lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset. Saat useimmiten lainaa heti tilille tai viimeistään seuraavana arkipäivänä toimitettuasi mahdolliset lainanmyöntäjän tarvitsemat palkkatositteet. Lainanmyöntäjän lopullinen prosessi kertoo mahdollisen viiveen.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Kauttamme voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pienlainan tai luottokorttilainat, jolloin sinä maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako lainaa hakea yhdessä vai yksin?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, se parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saada paremmat ehdot lainallesi.

Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa heti ilman vakuuksia?

Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja on mahdollista hakea lainaa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Sinun on mahdollista maksaa lainasi pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti et voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.