Kulutusluotot - Arkiraha.fi

Lainaa arjen hankintoihin 500 – 50 000€ ilman vakuuksia

1. Täytä hakemus
Lainahakemus
2. Vertaile lainoja
Lainavertailu
3. Nosta rahat tilille
Nopea ulosmaksu

Kulutusluotot

Kulutusluotto on nykyajan käytännöllinen rahoitusvaihtoehto, kun haetaan lainaa netistä. Perinteiset pankit ovat olleet hitaita vastaamaan nopeutuneeseen rahoitustarpeeseen. Lainaa tarvitsevan ei ole enää moneen vuoteen tarvinnut asioida konttorissa, vaan edullista kulutusluottoa voi hakea suoraan netistä kotikoneelta tai omasta kännykästä ilman viivettä. Arkirahan kautta voit vieläpä hakea yhdellä hakemuksella kilpailutetun ja matalakorkoisen lainapäätöksen, jossa ei ole sitoumuksia, aina 50 000 euroon asti.

Kulutusluottojen vertailu

Kulutusluottojen vertailu palvelussamme on erittäin helppoa ja löydät vain järkeviä lainaratkaisuja. Arkirahan välittämät kulutusluotot ovat pääsääntöisesti yhtä edullisia kuin perinteiset pankkikonttorin kautta haettavat kertalainat. Vakuudeton kulutusluotto on usein yllättävästi jopa edullisempi, koska netin kautta lainaa tarjoavat pankit eivät ylläpidä kallista konttoriverkkoa. Netin kulutusluotot ovat myös takaisinmaksun osalta joustavia, sillä luotot on tehty nostettaviksi ja hoidettaviksi sähköisissä kanavissa.

Pääset kulutusluottovertailuun täyttämällä Arkirahan lainahakemuksen. Hakemuksen täyttäminen vie asiakkailtamme keskimäärin kaksi minuuttia. Saat tämän jälkeen lainapäätökset välittömästi ruudulle ja pääset valitsemaan sinulle edullisimman kulutusluoton.

1. Täytät yksinkertainen lainahakemus,
2. Saat heti luottopäätöksen ja kaikki lainatarjoukset ruudulle,
3. Valitse haluamasi ja nosta rahat heti tilille.

Kulutusluotto heti tilille

Saat kulutusluoton heti tilillesi noudattamalla lainahakemuksen ohjeita ja valitsemalla lainavertailusta lainan, joka voidaan allekirjoittaa verkkopankkitunnuksin. Nopean rahoitusratkaisun löytäminen on helppoa, koska olemme merkinneet nopeimmat palveluntarjoajat selvästi sivuillamme. Muista, että isoimmat lainasummat saattavat tarvita erillisiä liitteitä hakemuksen tueksi, joilla pankit varmistavat takaisinmaksukykysi. Mikäli siis haluat rahat välittömästi tilillesi, ota tulotositteet valmiiksi esille ja toimita ne pankille välittömästi. Lainayhtiön asiakaspalvelu auttaa, mikäli sinulla on lisäkysymyksiä kulutusluottosi maksuviiveestä.

Vakuudeton kulutusluotto

Arkirahan välittämät vakuudettomat kulutusluotot ovat aina turvallisia hakea. Kaikki Arkirahan kautta haetut kulutusluotot myönnetään ilman vakuuksia. Luottopäätös tehdään hakemuksessasi antamiesi tietojen perusteella, eikä erillisiä vakuuksia tai takaajia lainaa varten tarvita. Täytä tietosi aina totuudenmukaisesti ja noudata pankkien antamia ohjeita sujuvan lainanhaun varmistamiseksi. Virheelliset hakemustiedot voivat johtaa kulutusluottohakemuksen hylkäämiseen tai lainatarjouksen epäsuotuisaan hinnoitteluun. Saat lainan ilman vakuuksia, kun olet rehellinen ja haet sinulle oikeankokoista lainaa!

Luotettava palvelu

Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus. Autamme sinua löytämään sopivimman tarjouksen, kun etsit lainaa netistä. Palvelumme on luotettava apu sinulle kun haet lainatarjouksia, jotka ovat yksilöity sinulle lainahakemuksesi perusteella.

Salattu yhteys

Voi käyttää palveluamme turvallisesti ja huoletta. Käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn, joten henkilötietosi ovat turvassa. Pyydetyt henkilötiedot käsitellään luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Kotimaiset yhteistyökumppanit

Arkiraha on täysin suomalainen palvelu, joka tehty suomalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa helpottamaan lainanhakuasi. Toimimme yhteistyössä tunnetun ja luotettavan lainanvälittäjän kanssa ja kauttamme voit kilpailuttaa lainasi, jotta sinä hyötyisit eniten.

;

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on vähintään 7200€ vuositulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 500€ ja 50.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

UKK

Mikä on Arkiraha ja miten hyödyn palvelusta?

Arkiraha on täysin maksuton palvelu, jota voit käyttää hyödyksesi lainaa hakiessasi.

Palvelumme kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

UKK

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit hakea kauttamme lainaa 500 eurosta aina 50.000 euroon asti.

Pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

UKK

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun ja hakemalla lainatarjouksia.

Tämä ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millaisilla ehdoilla saat lainaa.

UKK

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset. Lainan saat tilillesi joko saman päivän aikana tai muutamassa arkipäivässä.

UKK

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Kauttamme voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pienlainan tai luottokorttilainat, jolloin sinä maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

UKK

Kannattaako lainaa hakea yhdessä vai yksin?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, se parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saada paremmat ehdot lainallesi.

Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten.

UKK

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia?

Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja on mahdollista hakea lainaa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

UKK

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Sinun on mahdollista maksaa lainasi pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

UKK

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti et voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.