Remonttilaina - Arkiraha.fi

Lainaa arjen hankintoihin 500 – 70 000€ heti ilman vakuuksia

1. Täytä hakemus
Lainahakemus
2. Vertaile lainoja
Lainavertailu
3. Nosta rahat tilille
Nopea ulosmaksu

Remonttilainan avulla kotia uudistamaan

Remonttilaina
Remonttilaina on oiva lainavaihtoehto jos olet miettinyt kylpyhuoneremonttia tai terassille pientä pintaremonttia. Remonttilaina sopii kaikenlaiseen kodin uudistamiseen, olit sitten nostamassa asumismukavuutta tai kodin arvoa. Koti tai kesämökki kaipaa aina pienempää tai vähän isompaakin remonttia. Ennen kuin marssit rautakauppaan, kannattaa sinun tarkistaa mistä saisit remonttilainaa edullisesti. Lainaa remontoimiseen kannattaa harkita jos et halua käyttää kaikkia säästöjäsi tai käteisvaroja remontin rahoittamiseen.

Kolme erillaista lainaa remonttiin

Arkirahan kautta voit hakea vakuudetonta kulutusluottoa jopa 50 000€ saakka. Vakuudeton luotto on hyvä vaihtoehto jos sinulla ei ole takaajia tai mahdollisuutta antaa vakuutta.
Vakuudelliseen kulutusluottoon tarvitset jonkinlaisen vakuuden ja tämä vaihtoehto sopii paremmin jos olet miettimässä isompaa remonttia. Vakuudellisen lainan korko on myös usein alhaisempi kun vakuudettoman luoton. Remppa
Remontin voi myös rahoittaa asuntolainalla jos hoidat remontin asunnon oston yhteydessä. Asuntolainaa voi silloin hakea remontin kustannusten kattamiseksi.

Remonttilainan hakijan vinkit

  • Etsi kolme tai useampi rakennusfirma ja pyydä heiltä kaikilta tarjous. Remonttien hinnat voivat vaihdella usein 50% tai enemmän.
  • Kun löydät parhaan tarjouksen ja tiedät mitä työ tulee maksamaan, laske paljonko tulet tarvitsemaan lainaa urakkaa varten. Miten suurta lyhennystä voit maksaa kuukaudessa?
  • Jos tiedät että pystyt maksamaan koko lainan takaisin nopeallakin aikataululla, voi vakuudeton kulutusluotto olla yksi vaihtoehto remontin rahoitusta miettiessä. Tässä tapauksessa sinun kannattaa tarkistaa mihin hintaa saisit lainaa Arkirahan palvelun avulla.
  • Mikäli remontin kustannukset nousevat urakan aikana, kannattaa tähän varautua jo ennen lainan hakemista. Jos joudut hakemaan toista lainaa kattamaan lisäkustannukset, voit hakea uutta lainaa tätä varten. Huono puoli tässä on se, että joudut maksamaan uuden lainan järjestelykustannukset uudestaan.

Remonttilaina kannattaa aina ensin kilpailuttaa netistä löytyvän vertailupalvelun kautta. Täyttämällä lyhyen hakemuksen saat suoraan selville miten ison lainan saisit ja millä korolla. Arkirahan kautta tämä onnistuu käden käänteessä. Valitse hakemuksen alussa summa, maksuaika ja täytä tämän jälkeen lainahakemus loppuun. Saat tämän jälkeen näytöllesi lainatarjouksia ja voit valita sinulle sopivimman. Hakemus ei ole sitova ja voi hylätä kaikki esitetyt tarjoukset. Rakennusfirma

 

Hae remonttilainaa tästä

Lainaa luotettavasti

Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 20000 suomalaista asiakasta löytämään edullisen lainan. Me autamme sinua, kun tarvitset lainaa heti netistä. Palvelumme on täysin maksuton.

Lainaa tietoturvallisesti

Voit hakea lainaa huoletta, käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn, joten henkilötietosi ovat aina turvassa. Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Suomalainen lainapalvelu

Arkiraha.fi palvelu on kehitetty suomalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa sinua varten, jotta löytäisit helposti edullista lainaa netistä. Toimimme yhteistyössä useiden lainanvälittäjien kanssa, jotta sinä saat aina parhaan lainatarjouksen.

;

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on vähintään 7200€ vuositulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 500€ ja 70.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Lainanhaku

Mikä on Arkiraha ja miten hyödyn palvelusta?

Arkiraha on täysin maksuton palvelu, jota voit käyttää hyödyksesi lainaa hakiessasi.

Palvelumme kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Lainanhaku

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit hakea kauttamme lainaa 500 eurosta aina 70.000 euroon asti.

Pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Lainanhaku

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun ja hakemalla lainatarjouksia.

Tämä ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millaisilla ehdoilla saat lainaa.

Lainanhaku

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset. Saat useimmiten lainaa heti tilille tai viimeistään seuraavana arkipäivänä toimitettuasi mahdolliset lainanmyöntäjän tarvitsemat palkkatositteet. Lainanmyöntäjän lopullinen prosessi kertoo mahdollisen viiveen.

Lainanhaku

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Kauttamme voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pienlainan tai luottokorttilainat, jolloin sinä maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Lainanhaku

Kannattaako lainaa hakea yhdessä vai yksin?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, se parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saada paremmat ehdot lainallesi.

Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten.

Lainanhaku

Voinko hakea lainaa heti ilman vakuuksia?

Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja on mahdollista hakea lainaa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Lainanhaku

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Sinun on mahdollista maksaa lainasi pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Lainanhaku

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti et voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.