Lainaa arjen hankintoihin 500 – 70 000€ heti ilman vakuuksia

1. Täytä hakemus
Lainahakemus
2. Vertaile lainoja
Lainavertailu
3. Nosta rahat tilille
Lainan ulosmaksu

Etusivu » Kulutusluotto » Remonttilaina


Remonttilainan avulla kotia uudistamaan

Remonttilaina
Remonttilaina on oiva lainavaihtoehto jos olet miettinyt kylpyhuoneremonttia tai terassille pientä pintaremonttia. Remonttilaina sopii kaikenlaiseen kodin uudistamiseen, olit sitten nostamassa asumismukavuutta tai kodin arvoa. Koti tai kesämökki kaipaa aina pienempää tai vähän isompaakin remonttia. Ennen kuin marssit rautakauppaan, kannattaa sinun tarkistaa mistä saisit remonttilainaa edullisesti. Lainaa remontoimiseen kannattaa harkita jos et halua käyttää kaikkia säästöjäsi tai käteisvaroja remontin rahoittamiseen.

Halvin remonttilaina

Arkirahan kautta voit hakea vakuudetonta kulutusluottoa jopa 70 000€ saakka. Vertaile halvin remonttilaina täyttämällä lyhyt hakemuksemme ja vertailemalla lainatarjouksia. Löydät halvimman luoton helposti käyttämällä online-palveluamme lainahakemuksen täyttämisen jälkeen. Saat remonttilainapäätökset heti.

 • Vakuudeton luotto on hyvä vaihtoehto jos sinulla ei ole takaajia tai mahdollisuutta antaa vakuutta. Saat sen myös nopeimmin ja helpoimmin tilillesi.
 • Vakuudelliseen kulutusluottoon tarvitset jonkinlaisen vakuuden ja tämä vaihtoehto sopii paremmin jos olet miettimässä isompaa remonttia. Vakuudellisen lainan korko on myös usein alhaisempi kun vakuudettoman luoton, tosin vakuuden arviointi vie usein huomattavasti enemmän aikaa.Remppa
 • Remontin voi myös rahoittaa asuntolainan yhteydessä, jos hoidat remontin asunnon oston yhteydessä. Asuntolainaa voi silloin hakea remontin kustannusten kattamiseksi, joka on usein se kaikkein halvin vaihtoehto.

Remonttilainan vertailu – hakijan vinkit

Muutama vinkki remonttilainan vertailua varten:

 • Etsi vähintään kolme rakennusfirmaa ja pyydä heiltä kaikilta tarjous. Remonttien hinnat voivat vaihdella usein 50% tai enemmän.
 • Kun löydät parhaan tarjouksen ja tiedät mitä työ tulee maksamaan, laske paljonko tulet tarvitsemaan lainaa urakkaa varten. Miten suurta lyhennystä voit maksaa kuukaudessa?
 • Jos tiedät, että pystyt maksamaan koko lainan takaisin nopeallakin aikataululla, voi edullinen vakuudeton kulutusluotto olla hyvä vaihtoehto remontin rahoitusta miettiessä. Tässä tapauksessa sinun kannattaa tarkistaa mihin hintaa saisit lainaa palvelumme avulla.
 • Mikäli remontin kustannukset nousevat urakan aikana, kannattaa tähän varautua jo ennen lainan hakemista. Valitse edullinen joustolaina isolla luottorajalla, mikäli remonttibudjetti on vielä hieman hämärän peitossa. Toisen lainan hakemisen yhteydessä voit joutua maksamaan lainan järjestelykustannukset turhaan uudelleen.
 • Muista hyödyntää remontin kotitalousvähennys, joilla vaikutat huomattavasti myös lainakustannuksiin veroprosenttisi kautta!

Remonttilaina kannattaa aina ensin kilpailuttaa netistä löytyvän vertailupalvelun kautta. Täyttämällä lyhyen hakemuksen saat suoraan selville miten ison lainan saisit ja millä korolla. Arkirahan kautta tämä onnistuu käden käänteessä.

 1. Käytä lainalaskuria ja valitse sopiva remonttialainasumma ja maksuaika.
 2. Täytä tämän lainahakemus loppuun omilla tiedoillasi.
 3. Vertaile remonttilainoja ja valitse sinulle sopivin. Hakemus ei ole sitova ja voit halutessasi hylätä kaikki esitetyt tarjoukset. Helppo ja nopeaa!Rakennusfirma

 

Hae remonttilainaa tästä

arkiraha luottoluokitus

Lainaa luotettavasti

Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 20000 suomalaista asiakasta löytämään edullisen lainan. Me autamme sinua, kun tarvitset lainaa heti netistä. Palvelumme on täysin maksuton.

Lainaa tietoturvallisesti

Voit hakea lainaa huoletta, käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn, joten henkilötietosi ovat aina turvassa. Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Suomalainen lainapalvelu

Arkiraha.fi palvelu on kehitetty suomalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa sinua varten, jotta löytäisit helposti edullista lainaa netistä. Toimimme yhteistyössä useiden lainanvälittäjien kanssa, jotta sinä saat aina parhaan lainatarjouksen.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on vähintään 7200€ vuositulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 500€ ja 70.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Arkiraha ja miten hyödyn palvelusta?

Arkiraha on täysin maksuton palvelu, jota voit käyttää hyödyksesi lainaa hakiessasi.

Palvelumme kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit hakea kauttamme lainaa 500 eurosta aina 70.000 euroon asti.

Pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun ja hakemalla lainatarjouksia.

Tämä ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millaisilla ehdoilla saat lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset. Saat useimmiten lainaa heti tilille tai viimeistään seuraavana arkipäivänä toimitettuasi mahdolliset lainanmyöntäjän tarvitsemat palkkatositteet. Lainanmyöntäjän lopullinen prosessi kertoo mahdollisen viiveen.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Kauttamme voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pienlainan tai luottokorttilainat, jolloin sinä maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako lainaa hakea yhdessä vai yksin?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, se parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saada paremmat ehdot lainallesi.

Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa heti ilman vakuuksia?

Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja on mahdollista hakea lainaa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Sinun on mahdollista maksaa lainasi pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti et voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.