Lainaa arjen hankintoihin 500 – 70 000€ heti ilman vakuuksia

1. Täytä hakemus
Lainahakemus
2. Vertaile lainoja
Lainavertailu
3. Nosta rahat tilille
Lainan ulosmaksu

Kaikki lainapaikat 2020

Kaikki lainapaikat vertailussa. Löydät tältä sivulta kattavan listauksen lainayhtiöistä ja niiden tarjoamista lainatuotteista. Lisäämme tänne aina lainayhtiöitä, sitä mukaa kun niitä poistuu tai tulee markkinoille. Listaamme kaikki Arkirahan kilpailutuspalvelussa mukanaolevat lainayhtiöt ja lainanantajat, jotka eivät ole suoraan kilpailutettavissa palvelumme kautta. Lue lisää lainapaikoista, niin tiedät minkä kulutusluoton, pikalainan tai joustolainan valita!

Kaikki lainanantajat vertailussa

Kaikki pikalainat ja lainapaikat yhtiöittäin vertailtavissa Arkiraha.fi -kilpailutuspalvelussa. Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää vaikkapa Risicumin Joustolainasta tai Kertalainasta tai Bank Norwegianin kulutusluotoista. Arkiraha kilpailuttaa hakemuksesi kaikilla Suomessa toimivilla järkihintaisilla lainayhtiöillä. Olemme myös listanneet ne yritykset erikseen, jotka eivät halua olla mukana kilpailutuspaneelissa. Voit hakea lainaa heiltä sivustomme kautta ja vertailla lainat ennen valintaa.

Uudet pikavipit

Uusia pikavippejä myöntäviä toimijoita tulee markkinoille tasaisesti. Löydät sivuiltamme listauksen: uudet pikavipit 2018 – kaikki vuoden 2018 aikana Suomen markkinoille tulleet pikavipit. Mukana myös kaikki korottomia ja kuluttomia ensilainoja myöntävät lainayhtiöt.

Suosittelemme ensisijaisesti hakemaan uutta pikavippiä aina kilpailuttamalla, vaikkapa juuri meidän kauttamme. Kilpailutus on ainoa tapa, jolla saat aidosti sinun tiedoillasi tehdyn lainatarjouksen. Pikavippiyhtiöiden sivuilla olevat hintatiedot eivät ole 100% varmoja juuri sinun kohdallasi. Älä maksa vipistä liikoja, vaan vertaile uudet pikalainat aina kilpailuttamalla hakemuksesi ja vertailemalla kaikki lainaehdot ja oikea, sinun tietoihisi perustuva lainatarjous Arkirahasta.

Kaikki kulutusluottoa tarjoavat lainapaikat

Kulutusluottoa tarjoavia lainayhtiöitä on Suomessa liki 40. Keneltä lainata ja keneltä ei, listaamme kilpailutus- ja vertailupalveluumme parhaat lainapaikat ja luottoyhtiöit, jotta sinä voi tehdä järkevän ratkaisun vähän isomman kulutusluoton valinnassa. Suurin osa 25 lainayhtiöistä, jotka ovat suoraan yhteydessä Arkirahan lainojen kilpailutuspalvelussa myöntävät juuri hieman isompaa ja edullisempaa kulutusluottoa. Pääset helposti ja nopeasti vertailemaan kaikki järkevähintaista lainaa tarjoavat lainapaikat yhdellä hakemuksella.

Kilpailutettavat lainanantajat

Lista mukanaolevista lainanantajista lainatuotteittain.

Pikalainat ja Joustolainat:

 

Kulutusluotot:

 

 

 

 

arkiraha luottoluokitus

Lainaa luotettavasti

Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 20000 suomalaista asiakasta löytämään edullisen lainan. Me autamme sinua, kun tarvitset lainaa heti netistä. Palvelumme on täysin maksuton.

Lainaa tietoturvallisesti

Voit hakea lainaa huoletta, käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn, joten henkilötietosi ovat aina turvassa. Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Suomalainen lainapalvelu

Arkiraha.fi palvelu on kehitetty suomalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa sinua varten, jotta löytäisit helposti edullista lainaa netistä. Toimimme yhteistyössä useiden lainanvälittäjien kanssa, jotta sinä saat aina parhaan lainatarjouksen.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on vähintään 7200€ vuositulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 500€ ja 70.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Arkiraha ja miten hyödyn palvelusta?

Arkiraha on täysin maksuton palvelu, jota voit käyttää hyödyksesi lainaa hakiessasi.

Palvelumme kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit hakea kauttamme lainaa 500 eurosta aina 70.000 euroon asti.

Pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun ja hakemalla lainatarjouksia.

Tämä ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millaisilla ehdoilla saat lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset. Saat useimmiten lainaa heti tilille tai viimeistään seuraavana arkipäivänä toimitettuasi mahdolliset lainanmyöntäjän tarvitsemat palkkatositteet. Lainanmyöntäjän lopullinen prosessi kertoo mahdollisen viiveen.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Kauttamme voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pienlainan tai luottokorttilainat, jolloin sinä maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako lainaa hakea yhdessä vai yksin?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, se parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saada paremmat ehdot lainallesi.

Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa heti ilman vakuuksia?

Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja on mahdollista hakea lainaa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Sinun on mahdollista maksaa lainasi pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti et voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.