Lainaa arjen hankintoihin 500 – 70 000€ heti ilman vakuuksia

1. Täytä hakemus
Lainahakemus
2. Vertaile lainoja
Lainavertailu
3. Nosta rahat tilille
Lainan ulosmaksu

Etusivu » Joustolaina


Joustolaina on moderni pikalaina

Joustolaina ja joustoluotto tulivat tutuksi pikalainan vastineeksi vuoden 2013 korkokatot säätäneen lakimuutoksen jälkeen. Pienen ja lyhytaikaisen pikalainan tarve ei ole hävinnyt mihinkään, vaikka laki vähensi tarjottavien pikalainojen tarjontaa merkittävästi. Nopeaa pikalainaa haetaan edelleen valtavia määriä ja joustolaina yleisin pikalainana tarjottu tuote. Joustolainalle on tyypillistä, että laina perustuu myönnettyyn luottorajaan ja lainalta tehdään nostoja tarpeen mukaan. Maksat vain tehdyistä nostoista, et myönnetystä luottorajasta.

joustolaina on pikalaina

Näin haet joustolainaa heti tilille

Joustolainan hakeminen heti tilille onnistuu helposti lyhyellä nettihakemuksellamme.

  1. Täytä lainahakemus.
  2. Löydä joustolainat kiinnitämällä huomiota lainatarjousten takaisinmaksuaikoihin. Joustolaina myönnetään jatkuvana luottona, eikä sillä ole suoraa takaisinmaksuaikaa.
  3. Tarkasta onko vaihtoehdoissa kuluttomia tai korottomia joustolainoja.
  4. Pienemmän joustolainat myönnetään yleensä ilman palkkatositteita sähköisellä prosessilla, joten saat rahat heti tilille.
  5. Ensimmäisessä laskussa on yleisesti mahdollisuus maksaa koko joustolaina takaisin tai suorittaa pelkkä noston pakollinen minimi takaisinmaksuerä.

Joustolainojen kulurakenteet

joustolaina heti tililleJoustolainaa hakiessa on hyvä tutustua tuotteiden kulurakenteisiin. Lainatuotteelle on tyypillistä korkeahko nostopalkkio ja keskimääräistä korkeampi korko aivan kuten pikalainoissakin. Tämä johtuu joustolainan tarkoituksesta palvella pieniä nostoja ja lyhyttä laina-aikaa. Markkinoilla on myös limiittilainoja, joissa ensinostot ovat kokonaan kuluttomia ja laina-ajan alkuosa kokonaan korotonta. Kuluttomia joustoluottoja tarjotaan yleensä, kun haet lainaa 2000 euroa. Todellinen vuosikorko on hankalasti käytettävä hinnoitteluperuste joustolainojen kohdalla. Jatkuvalle luotolle on hankala määrittää tasaeräistä maksuaikaa, johon korkosäädösten laskuesimerkit perustuvat. Todellista vuosikorkoa järkevämpi peruste on euromääräiset kulut, nämä kannattaa laskea ihan itse oman käyttötarpeen mukaan.

Hae kulutonta lainaa heti Arkirahan kautta – olemme merkinneet nämä vaihtoehdot selvästi palvelussamme.

Joustolainaa isolla luottorajalla

joustolainaaViimeisen kahden vuoden aikana Suomen lainamarkkinoille on tullut lainayhtiöitä, jotka myöntävät jopa 70000 euron joustolainaa. Nämä pääsääntöisesti norjalaiset pankit ovat madaltaneet tarjottavien limiittilainojen keskimääräisiä korkotasoja. Voit nyt saada ison joustolainan alle 10% korolla. Tutustu lainaehtoihin huolella, jotta tiedät minkäkokoisen lainalimiitin olet saamassa. Joskus pienempi ja kalliimpi muutaman tuhannen euron luottoraja on järkevämpi kuin isompi vaihtoehto, voit näin rajata mahdollisen ylikulutuksen ja ylivelkaantumisen todennäköisyyttä.

Myös suomalaiset isommat pankit ovat alkaneet myöntää joustoluottoja ja käyttölainaa asiakkailleen. Mediassa aktiivisimpina näkyvät mm. Aktia ja Nordea. Nämä vaihetoehdot voivat olla varteenotettavia, varsinkin mikäli sinulla on pankkitili kyseisessä pankissa. Kannattaa tarkistaa siis oman pankin tarjooma!

arkiraha luottoluokitus

Lainaa luotettavasti

Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 20000 suomalaista asiakasta löytämään edullisen lainan. Me autamme sinua, kun tarvitset lainaa heti netistä. Palvelumme on täysin maksuton.

Lainaa tietoturvallisesti

Voit hakea lainaa huoletta, käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn, joten henkilötietosi ovat aina turvassa. Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Suomalainen lainapalvelu

Arkiraha.fi palvelu on kehitetty suomalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa sinua varten, jotta löytäisit helposti edullista lainaa netistä. Toimimme yhteistyössä useiden lainanvälittäjien kanssa, jotta sinä saat aina parhaan lainatarjouksen.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on vähintään 7200€ vuositulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 500€ ja 70.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Arkiraha ja miten hyödyn palvelusta?

Arkiraha on täysin maksuton palvelu, jota voit käyttää hyödyksesi lainaa hakiessasi.

Palvelumme kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit hakea kauttamme lainaa 500 eurosta aina 70.000 euroon asti.

Pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun ja hakemalla lainatarjouksia.

Tämä ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millaisilla ehdoilla saat lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset. Saat useimmiten lainaa heti tilille tai viimeistään seuraavana arkipäivänä toimitettuasi mahdolliset lainanmyöntäjän tarvitsemat palkkatositteet. Lainanmyöntäjän lopullinen prosessi kertoo mahdollisen viiveen.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Kauttamme voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pienlainan tai luottokorttilainat, jolloin sinä maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako lainaa hakea yhdessä vai yksin?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, se parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saada paremmat ehdot lainallesi.

Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa heti ilman vakuuksia?

Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja on mahdollista hakea lainaa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Sinun on mahdollista maksaa lainasi pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti et voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.