Lainaa arjen hankintoihin 500 – 70 000€ heti ilman vakuuksia

1. Täytä hakemus
Lainahakemus
2. Vertaile lainoja
Lainavertailu
3. Nosta rahat tilille
Lainan ulosmaksu

Etusivu » Joustolaina » Joustoluotto


Joustoluotto – edullinen laina

Joustoluotto on moderni ja nopea lainavaihtoehto luottoa etsivälle. Joustoluotto sisältää monia etuja tavalliseen kertaluottoon verrattuna.

  • Joustoluotto perustuu luottorajaan, josta teet nostoja juuri haluamasi summan verran.
  • Joustoluoton luottoraja on yleisesti käytössäsi niin pitkään kuin haluat. Lainasopimus on jatkuva.
  • Joustoluottoa ilman vakuuksia saa jo noin 10% nimelliskorolla.
  • Joustoluotoista on saatavilla tuotteita, joissa ensimmäisistä nostoista ei peritä minkäänlaisia korkoja tai kuluja!

Olemme keränneet vertailupalveluumme useita joustoluottoja, joista voit valita haluamasi. Joustoluottojen vertaileminen on helppoa, täytät hakemuksen ja näet tarjotut luotot kaikkine yksityiskohtineen välittömästi.

Joustoluotto heti tilille

Joustoluotto maksetaan heti tilille, mikäli haet lainasummaa, joka on alle 10000 euroa. Sitä isommat joustoluotot vaativat yleensä tarkemman tuloselvityksen, eikä esimerkiksi pelkkää Instantor-palvelua voida käyttää. Voit itse vaikuttaa tilityksen nopeuteen ottamalla jo hakuvaiheessa palkkatodistuksen valmiiksi koneellesi. Lainahakemuksen yhteydessä palkkatositteen voi yleensä ladata lainanmyöntäjän järjestelmään, jotta laina maksettaisi heti tilille. Muista myös vastata puhelimeen, osa joustoluottoa myöntävistä yhtiöistä tekee turvallisuussoiton ennen kuin luotto maksetaan heti tilille.

 

Joustoluottojen vertailu

Juostoluottojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota nostopalkkioon ja nimelliskorkoon. Riippuen tarvitsetko pienempää ja nopeaa lainaa vai vähän isompaa rahoitusta, käytetyillä prosenteilla on ratkaiseva merkitys muodostuuko luotosta edullinen vai kallis. Lainan käytöstä aiheutuvat kulut yhdistettynä omaan käytökseesi ratkaisevat on kyseinen joustoluotto edullinen laina vai tarkemmin ajateltuna kallis.

  • Tilapäinen lainatarve: suosi korkeampaa korkoa ja pientä nostopalkkiota. Vältä tuotetta, jossa on muita kiinteitä kuluja, kuten yli viiden euron laskutuspalkkioita.
  • Pidempiaikainen lainatarve: suosi matalaa korkoa ja mahdollisimman pientä nostopalkkiota.

Näet kaikki kulut helposti palvelustamme, joten joustolainojen vertailu on helppoa.

Joustoluotto kokemuksia

Asiakkaidemme kokemukset joustoluotoista ovat pääsääntöisesti positiivisia. Joustolaina on kuin pikalaina, yhtä nopea hakea ja entistä joustavampi käytössä. Tässä muutamia asiakkaidemme huomioita ja omia vinkkejämme Joustoluoton käyttöön ja valintaan:

  1. Joustolainan sopimus jatkuva, joten kerran haettu luotton on edelleen käytössäsi. Tee nosto olemassaolevasta lainasta, mikäli haluat rahat heti.
  2. Vältä joustoluottoja, joissa on yli 50% nimelliskorko. Vaikka lainasumma on pieni, kasvattaa korkea korko nopeasti kokonaiskuluja.
  3. Joustoluotto ei sulkeudu, ilman että olet lainayhtiöön itse yhteydessä. Pelkkä laskun maksaminen ei tarkoita, että luottoa ei enää olisi. Soita siis lainapalveluun, mikäli haluat lopettaa lainan.
  4. Muista tarkistaan joustoluottovertailustamme, onko saatavilla joustolainatuotteita, joissa on täysin kuluttomia ja korottomia ensinostoja – säästät satoja euroja!

arkiraha luottoluokitus

Lainaa luotettavasti

Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 20000 suomalaista asiakasta löytämään edullisen lainan. Me autamme sinua, kun tarvitset lainaa heti netistä. Palvelumme on täysin maksuton.

Lainaa tietoturvallisesti

Voit hakea lainaa huoletta, käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn, joten henkilötietosi ovat aina turvassa. Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Suomalainen lainapalvelu

Arkiraha.fi palvelu on kehitetty suomalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa sinua varten, jotta löytäisit helposti edullista lainaa netistä. Toimimme yhteistyössä useiden lainanvälittäjien kanssa, jotta sinä saat aina parhaan lainatarjouksen.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on vähintään 7200€ vuositulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 500€ ja 70.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Arkiraha ja miten hyödyn palvelusta?

Arkiraha on täysin maksuton palvelu, jota voit käyttää hyödyksesi lainaa hakiessasi.

Palvelumme kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit hakea kauttamme lainaa 500 eurosta aina 70.000 euroon asti.

Pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun ja hakemalla lainatarjouksia.

Tämä ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millaisilla ehdoilla saat lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset. Saat useimmiten lainaa heti tilille tai viimeistään seuraavana arkipäivänä toimitettuasi mahdolliset lainanmyöntäjän tarvitsemat palkkatositteet. Lainanmyöntäjän lopullinen prosessi kertoo mahdollisen viiveen.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Kauttamme voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pienlainan tai luottokorttilainat, jolloin sinä maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako lainaa hakea yhdessä vai yksin?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, se parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saada paremmat ehdot lainallesi.

Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa heti ilman vakuuksia?

Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja on mahdollista hakea lainaa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Sinun on mahdollista maksaa lainasi pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti et voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.