Lainaa arjen hankintoihin 500 – 70 000€ heti ilman vakuuksia

1. Täytä hakemus
Lainahakemus
2. Vertaile lainoja
Lainavertailu
3. Nosta rahat tilille
Lainan ulosmaksu

Halvin laina Arkirahalta

Halvin laina löytyy aina kilpailuttamalla laina ensin Arkirahalla. Annamme palvelullemme edullisen lainan takuun, josta vastaa 25 pankkia ja rahoituslaitosta. Saat välittömästi omiin tietoihisi perustuvat henkilökohtaiset lainatarjoukset online-palveluumme ja pääset vertailemaan edullisimpia vakuudettomia lainoja. Halvin laina sinulle löytyy aina vain kilpailuttamalla riittävän monta lainatoimijaa. Valitse siksi Arkiraha!

Edullinen laina netistä – onko se mahdollista?

Edullinen laina on suhteellinen käsite. Toki halvimmat kulut sisältävä luotto on aina se absoluuttisesti netin halvin laina. Juju piileekin siinä, mitä ominaisuuksia juuri sinä arvosta missäkin tilanteessa lainatuotteessa. Onko joustoluotto fiksuin valinta, jos et tiedä tarkkaa tarvittavaa lainasummaa? Entä jos on kova kiire varata äkkilähtö, jaksatko odotella huomiseen hitaamman pankkilainan kanssa? Kilpailutus ja vertailu, sieltä se edullinen laina löytyy. Listaamme kaikki lainojen ominaisuudet taulukkoon, jolloin lainojen vertailu onnistuu helposti juuri sinun lähtökohdistasi. Me emme tiedä mieltymyksiäsi, siksi annamme kaikki tarvittavat työkalut fiksun valinnan tekemiseen.

Edullisimpien lainojen korot alkavat noin 8%:sta ja todelliset vuosikorot jäävät noin 13%. Omat lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia, joten vain sinä voit selvittää oman korkotasosi. Kokeile palvelua heti ja löydä oma edullinen laina.

Halvin laina on lyhin laina

Halvin laina on yleensä se, jonka maksat nopeimmin takaisin. Vaikka korko olisi kuinka matala, kerryttää se aina enemmän kuluja pitkässä juoksussa. Vertaile siis lainatuotteiden kulukomponentteja tarkoin oman talouden valossa. Joskus korkeampi nostopalkkio on edullisempi lyhyessä lainassa kuin puhtaasti matalimman koron etsiminen. Todellinen vuosikorko ei kerro yksiselitteisesti lainojen hintaeroja, mikäli maksuaika on hyvin lyhyt. Pidemmillä maksuajoilla todellinen vuosikorko kertoo hintaerot paremmin. Vertaile ja valitse halvin laina omiin tarpeisiin aina Arkirahan avulla!

Edullista lainaa pankista

Edustamme useita pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka myöntävät edullista lainaa. Varsinkin norjalaiset pankit ovat saapuneet Suomeen sankoin joukoin. Tämä on painanut vakuudettomien lainojen hintatasoa huomattavan alas. Hae edullista lainaa pankista meidän välityksellä. Tavoitat yhdellä hakemuksella seitsemän toimijaa, joilla on pankkitoimilupa EU:ssa. Pankkilainojen korot alkavat 4,5%:sta, paljoa halvemmalla ei rahaa saa vaikka omistaisit pankin. Kokeile, mitä norjalaiset sanovat sinun lainahakemuksestasi. Voit yllättyä Suomen lainamarkkinan alati pienenevästä hintatasosta ja löytää todella edullisen lainan!

Halvin laina 10000€ tai 2000€ – ota tämä huomioon

10000 euron lainojen hinnoissa on isompia eroja kuin 2000 euron lainoissa. Mitä isompaa lainaa haet, sitä isommat erot koko laina-ajan juoksuttamissa kustannuksissa on. Isoa kulutusluottoa ei makseta niin nopeasti takaisin, joten huomioi tämä lainojen vertailua tehdessäsi. Muista myös, että pitkä laina-aika lisää riskejä lainanottajan näkökulmasta. Varmista, että lainassa on lyhennysvapaita kuukausia ja muita takaisinmaksua joustavoittavia ominaisuuksia. 10000 euron lainoja myöntää lisäksi vähemmän yhtiöitä kuin pienempiä summia, tämä on luonnollista. Siksi kilpailuttaminen on erityisen tärkeää vai oletko varma, että löysit kaikki netin lainatoimijat kyseiselle summalle? Kokeile aina Arkirahan kautta saatko lainan halvemmalla tai paremmilla ehdoilla.

Alle 2000 euron lainoissa lainakorot ja kulut ovat paljon lähempänä toisiaan ja todelliset laina-ajat ovat selvästi lyhyempiä. Kilpailu on alalla kovempaa pienemmissä lainasummissa. Vertaile todellisia vuosikorkoja erojen löytämiseksi. Vältä kalliita joustoluottoja, joiden vuosikorot nousevat yli 50%. Niitä maksaessa lähtee jokaiselta järki. Aloita fiksu lainojen vertailuprosessi täyttämällä hakemus meillä!

Muista siis:

  • Vertaile isot luotot erittäin tarkasti. Olet naimisissa lainan kanssa pitkään – älä valitse ensimmäistä vastaantulijaa.
  • Varmista, että lainanantaja mahdollistaa lyhennysvapaat tai maksuvapaat.
  • Vertaile hinnat tarkasti: mieti, miten nopeasti olet maksamassa lainan takaisin. Ison luoton kulut kasvavat merkittävästä laina-ajan suhteessa.
  • Halvin laina mahtuu talouteesi, vaikka edessä olisi muutamia kuoppaisempiakin jaksoja. Tee stressitesti omalle taloudellesi ennen lainan valintaa.

arkiraha luottoluokitus

Lainaa luotettavasti

Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 20000 suomalaista asiakasta löytämään edullisen lainan. Me autamme sinua, kun tarvitset lainaa heti netistä. Palvelumme on täysin maksuton.

Lainaa tietoturvallisesti

Voit hakea lainaa huoletta, käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn, joten henkilötietosi ovat aina turvassa. Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Suomalainen lainapalvelu

Arkiraha.fi palvelu on kehitetty suomalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa sinua varten, jotta löytäisit helposti edullista lainaa netistä. Toimimme yhteistyössä useiden lainanvälittäjien kanssa, jotta sinä saat aina parhaan lainatarjouksen.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on vähintään 7200€ vuositulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 500€ ja 70.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Arkiraha ja miten hyödyn palvelusta?

Arkiraha on täysin maksuton palvelu, jota voit käyttää hyödyksesi lainaa hakiessasi.

Palvelumme kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit hakea kauttamme lainaa 500 eurosta aina 70.000 euroon asti.

Pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun ja hakemalla lainatarjouksia.

Tämä ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millaisilla ehdoilla saat lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset. Saat useimmiten lainaa heti tilille tai viimeistään seuraavana arkipäivänä toimitettuasi mahdolliset lainanmyöntäjän tarvitsemat palkkatositteet. Lainanmyöntäjän lopullinen prosessi kertoo mahdollisen viiveen.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Kauttamme voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pienlainan tai luottokorttilainat, jolloin sinä maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako lainaa hakea yhdessä vai yksin?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, se parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saada paremmat ehdot lainallesi.

Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa heti ilman vakuuksia?

Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja on mahdollista hakea lainaa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Sinun on mahdollista maksaa lainasi pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti et voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.