Lainaa arjen hankintoihin 500 – 70 000€ heti ilman vakuuksia

1. Täytä hakemus
Lainahakemus
2. Vertaile lainoja
Lainavertailu
3. Nosta rahat tilille
Lainan ulosmaksu
Etusivu » Pikalaina » Pienlaina

Pienlaina 100-2000 euroa

Pienlainalla tarkoitetaan yleisesti pikalainan tapaista nopeaa vakuudetonta lainaa, joka haetaan netistä. Pienlaina on median ja laina-alan keksimä oma termi, jota käytetään yleensä uutisoinnissa, kun viitataan ”pienlaina-alaan” tai yleisesti pikalainoihin ja pikavippeihin. Pienlaina-ala on vastakohta perinteisille pankkitoimijoille, jotka eivät tyypillisesti tarjoa pienempiä lainoja tai lainaa 2000 euroa pienempiä summia. Nykyisin yleisesti tarjottava pienlainatuote on viime vuosina yleistynyt joustolaina. Arkirahan kautta voi hakea helposti pientä ja nopeaa lainaa ilman vakuuksia.

Nopea pienlaina

Pienlaina heti netistä ilman monimutkaista hakuprosessia. Pienlainat ja joustolainat maksetaan tilille nopeasti hakemuksen lähettämisen jälkeen, aivan kuten netin pikalainat tai pikavipit. Pienissä lainoissa ei yleisesti tarvita monimutkaisia tulojen tarkistusprosesseja, vaan pienlaina maksetaan heti tilille käytettyäsi Instantor-palvelua tai toimitettuasi palkkatositteen pienlainayhtiölle. Pikalainoille ja pienlainoille tyypillistä on, että lainat on tarkoitettu tilapäisiksi avuiksi paikkaamaan taloutta, joten laina-ajat ovat lyhyempiä kuin isomissa kulutusluotoissa. Tyypillinen pienlainan maksuaika on kolme vuotta, joustolainassa luottosopimus jatkuva, eikä lainalle määritellä suoranaista päättymispäivää.

Pienlaina heti tilille

Pienalaina heti tilille onnistuu varmimmin, jos sinulla on käytössä jokin yleisen suomalaisen pankin pankkitili. OP, Nordea, Danske, Säästöpankit ovat pankkeja, joihin pienalainat voidaan maksaa heti tilille. Pienempien pankkien kuten S-Pankin, Aktian, SHBn ja Ålandsbankenin tileille voi olla maksuviiveitä, johtuen pienlainan myöntäjän käyttämistä ulosmaksutileistä. Kaikki eivät pidä ulosmaksutiliä jokaisessa pankissa, osa keskittyy maksamaan pikalainat vain muutamasta isosta pankista.

Muista myös seurata pienlainan myöntäjän ohjeita, jotta saat rahat heti tilille. Voi olla, että uutena laina-asiakkaana he tekevät sinulle vielä tarkistussoiton, varmistuakseen henkilöllisyydestä. Muista vastata puhelimeen ja noudata annettuja ohjeita. Muistisäännöt:

  1. Käytä yleistä pankktiliä, älä sitä pikkupankin kakkostiliä.
  2. Valitse pienlaina, jossa käytetään Instantor-palvelua tuloselvitykseen.
  3. Seuraa pikavippiyhtiön ohjeita lainaprosessissa ja hyväksy lainaehdot.
  4. Vastaa puhelimeen, mikäli sinulle soitetaan pikalainayhtiöstä.

Näin maksimoit mahdollisuutesi saada esimerkiksi joustolaina heti tilillesi.

Pienlainavertailu kannattaa

Pienlainavertailu on helpoin suorittaa Arkirahan online-palvelussa, johon sinut ohjataan hakemuksen täytön jälkeen. Voit rauhassa tutustua saamiisi lainatarjouksiin, vertailla yksittäisiä lainoja ja valita haluamasi pikalainan. Tuottamamme pikalainavertailu on palveluna täysin maksuton, etkä sitoudu mihinkään pelkästään täyttämällä lainahakemuksen. Voit vapaasti valita tai jättää valitsematta saamasi pienlainatarjoukset.

Lainojen välillä on huomattavia eroja, säästät useita satoja euroja antamalla meidän kilpailuttaa pikalainatarjoajat! Täytä hakemus niin huomaat!

Pienlaina takuusäätiöltä

Voit hakea yhteen kertaluonteiseen kuluerään pienlainaa Takuu-Säätiöltä. Lainassa on tavallista vakuudentonta lainaa tiukemmat ehdot:

  • Kuukausierä ja lainasumma määräytyy maksukykysi mukaan. Maksukyky lasketaan vähentämällä tuloista asumismenot, arjen pakolliset menot ja velkojen lyhennykset.
  • Parisuhteessa elävien on haettava pienlainaa yhdessä puolisonsa kanssa. Et voi siis hakea lainaa yksin omiin menoihisi.
  • Pienlainaa ei myönnetä vanhojen velkojen järjestelyyn, eikä yleisesti yksittäisten laskujen tai vuokrien maksamiseen.
  • Pienlainaa ei yleensä voida myöntää, mikäli saat säännöllisesti toimeentulotukea, sinulla on velkoja ulosotossa tai voimassa oleva velkajärjestely.

Pienlainojen vertailu kannattaa aina – Arkiraha.fi.

 

arkiraha luottoluokitus

Lainaa luotettavasti

Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 20000 suomalaista asiakasta löytämään edullisen lainan. Me autamme sinua, kun tarvitset lainaa heti netistä. Palvelumme on täysin maksuton.

Lainaa tietoturvallisesti

Voit hakea lainaa huoletta, käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn, joten henkilötietosi ovat aina turvassa. Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Suomalainen lainapalvelu

Arkiraha.fi palvelu on kehitetty suomalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa sinua varten, jotta löytäisit helposti edullista lainaa netistä. Toimimme yhteistyössä useiden lainanvälittäjien kanssa, jotta sinä saat aina parhaan lainatarjouksen.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on vähintään 7200€ vuositulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 500€ ja 70.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Arkiraha ja miten hyödyn palvelusta?

Arkiraha on täysin maksuton palvelu, jota voit käyttää hyödyksesi lainaa hakiessasi.

Palvelumme kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit hakea kauttamme lainaa 500 eurosta aina 70.000 euroon asti.

Pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun ja hakemalla lainatarjouksia.

Tämä ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millaisilla ehdoilla saat lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset. Saat useimmiten lainaa heti tilille tai viimeistään seuraavana arkipäivänä toimitettuasi mahdolliset lainanmyöntäjän tarvitsemat palkkatositteet. Lainanmyöntäjän lopullinen prosessi kertoo mahdollisen viiveen.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Kauttamme voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pienlainan tai luottokorttilainat, jolloin sinä maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako lainaa hakea yhdessä vai yksin?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, se parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saada paremmat ehdot lainallesi.

Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa heti ilman vakuuksia?

Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja on mahdollista hakea lainaa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Sinun on mahdollista maksaa lainasi pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti et voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.