Lainaa arjen hankintoihin 500 – 60 000€ heti ilman vakuuksia

1. Täytä hakemus
Lainaa heti tilille kätevästi Arkirahan kautta
2. Vertaile lainoja
Saat lainapäätöksen saman päivän aikana ja pääset heti vertailemaan lainoja
3. Nosta rahat tilille
Arkirahan kautta voit saada lainaa heti tilille ilman vakuuksia tai takaajia
Etusivu » Pikalaina » Pienlaina

Pienlaina 100-2000 euroa

Pienlainalla tarkoitetaan yleisesti pikalainan tapaista nopeaa vakuudetonta lainaa, joka haetaan netistä. Pienlaina on median ja laina-alan keksimä oma termi, jota käytetään yleensä uutisoinnissa, kun viitataan ”pienlaina-alaan” tai yleisesti pikalainoihin ja pikavippeihin. Pienlaina-ala on vastakohta perinteisille pankkitoimijoille, jotka eivät tyypillisesti tarjoa pienempiä lainoja tai lainaa 2000 euroa pienempiä summia. Nykyisin yleisesti tarjottava pienlainatuote on viime vuosina yleistynyt joustolaina. Arkirahan kautta voi hakea helposti pientä ja nopeaa lainaa ilman vakuuksia.

Nopea pienlaina

Pienlaina heti netistä ilman monimutkaista hakuprosessia. Pienlainat ja joustolainat maksetaan tilille nopeasti hakemuksen lähettämisen jälkeen, aivan kuten netin pikalainat tai pikavipit. Pienissä lainoissa ei yleisesti tarvita monimutkaisia tulojen tarkistusprosesseja, vaan pienlaina maksetaan heti tilille käytettyäsi Instantor-palvelua tai toimitettuasi palkkatositteen pienlainayhtiölle. Pikalainoille ja pienlainoille tyypillistä on, että lainat on tarkoitettu tilapäisiksi avuiksi paikkaamaan taloutta, joten laina-ajat ovat lyhyempiä kuin isomissa kulutusluotoissa. Tyypillinen pienlainan maksuaika on kolme vuotta, joustolainassa luottosopimus jatkuva, eikä lainalle määritellä suoranaista päättymispäivää.

Pienlaina heti tilille

Pienalaina heti tilille onnistuu varmimmin, jos sinulla on käytössä jokin yleisen suomalaisen pankin pankkitili. OP, Nordea, Danske, Säästöpankit ovat pankkeja, joihin pienalainat voidaan maksaa heti tilille. Pienempien pankkien kuten S-Pankin, Aktian, SHBn ja Ålandsbankenin tileille voi olla maksuviiveitä, johtuen pienlainan myöntäjän käyttämistä ulosmaksutileistä. Kaikki eivät pidä ulosmaksutiliä jokaisessa pankissa, osa keskittyy maksamaan pikalainat vain muutamasta isosta pankista.

Muista myös seurata pienlainan myöntäjän ohjeita, jotta saat rahat heti tilille. Voi olla, että uutena laina-asiakkaana he tekevät sinulle vielä tarkistussoiton, varmistuakseen henkilöllisyydestä. Muista vastata puhelimeen ja noudata annettuja ohjeita. Muistisäännöt:

  1. Käytä yleistä pankktiliä, älä sitä pikkupankin kakkostiliä.
  2. Valitse pienlaina, jossa käytetään Instantor-palvelua tuloselvitykseen.
  3. Seuraa pikavippiyhtiön ohjeita lainaprosessissa ja hyväksy lainaehdot.
  4. Vastaa puhelimeen, mikäli sinulle soitetaan pikalainayhtiöstä.

Näin maksimoit mahdollisuutesi saada esimerkiksi joustolaina heti tilillesi.

Pienlainavertailu kannattaa

Pienlainavertailu on helpoin suorittaa Arkirahan online-palvelussa, johon sinut ohjataan hakemuksen täytön jälkeen. Voit rauhassa tutustua saamiisi lainatarjouksiin, vertailla yksittäisiä lainoja ja valita haluamasi pikalainan. Tuottamamme pikalainavertailu on palveluna täysin maksuton, etkä sitoudu mihinkään pelkästään täyttämällä lainahakemuksen. Voit vapaasti valita tai jättää valitsematta saamasi pienlainatarjoukset.

Lainojen välillä on huomattavia eroja, säästät useita satoja euroja antamalla meidän kilpailuttaa pikalainatarjoajat! Täytä hakemus niin huomaat!

Pienlaina takuusäätiöltä

Voit hakea yhteen kertaluonteiseen kuluerään pienlainaa Takuu-Säätiöltä. Lainassa on tavallista vakuudentonta lainaa tiukemmat ehdot:

  • Kuukausierä ja lainasumma määräytyy maksukykysi mukaan. Maksukyky lasketaan vähentämällä tuloista asumismenot, arjen pakolliset menot ja velkojen lyhennykset.
  • Parisuhteessa elävien on haettava pienlainaa yhdessä puolisonsa kanssa. Et voi siis hakea lainaa yksin omiin menoihisi.
  • Pienlainaa ei myönnetä vanhojen velkojen järjestelyyn, eikä yleisesti yksittäisten laskujen tai vuokrien maksamiseen.
  • Pienlainaa ei yleensä voida myöntää, mikäli saat säännöllisesti toimeentulotukea, sinulla on velkoja ulosotossa tai voimassa oleva velkajärjestely.

Pienlainojen vertailu kannattaa aina – Arkiraha.fi.

 

arkiraha luottoluokitus

Lainaa luotettavasti

Arkiraha on saavuttanut korkeimman mahdollisen AAA-luottoluokituksen ja olemme auttaneet yli 20 000 suomalaista asiakasta löytämään edullisen lainan. Me autamme sinua, kun tarvitset lainaa heti netistä. Palvelumme on täysin maksuton.

Voit tehdä hakemuksen turvallisin mielin

Lainaa tietoturvallisesti

Voit hakea lainaa huoletta, käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn, joten henkilötietosi ovat aina turvassa. Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Hae lainaa suomalaisesta palvelusta

Suomalainen lainapalvelu

Arkiraha.fi palvelu on kehitetty suomalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa sinua varten, jotta löytäisit helposti edullista lainaa netistä. Toimimme yhteistyössä useiden lainanvälittäjien kanssa, jotta sinä saat aina parhaan lainatarjouksen.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Lainan hakemiseen vaaditaan 20 vuoden ikää

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Lainapäätöksen saat mikäli vuositulosi ovat yli 7200€

Tulot

Sinulla on vähintään 7200€ vuositulot

Ennen lainan hakemista kannattaa tarkistaa ettei sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä

Lainan hakeminen onnistuu ilman vakuuksia tai takaajia

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse vakuuksia

Palvelumme kautta on mahdollista saada vakuudeton laina

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 500€ ja 70.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Frequently asked questions

Mikä on Arkiraha ja miten hyödyn palvelusta?

Arkiraha on täysin maksuton palvelu, jota voit käyttää hyödyksesi lainaa hakiessasi.

Arkiraha.fi avulla voit kilpailuttaa lainahakemuksesi monien pankkien ja rahoitusyhtiöiden kesken, joten löydät varmasti juuri sinulle parhaiten sopivan lainatarjouksen.

Frequently asked questions

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit hakea kauttamme lainaa 500 eurosta aina 70.000 euroon asti.

Pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat lainahakemuksesi perusteella, kuinka paljon lainaa sinulle voidaan myöntää.

Frequently asked questions

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko määräytyy yksilöllisesti. Voit selvittää sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen ja pyytämällä lainatarjouksia palvelustamme.

Tämä ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millaisilla ehdoilla saat lainaa.

Frequently asked questions

Miten lainan todellinen vuosikorko vaikuttaa kustannuksiin?

Lainan todellinen vuosikorko kertoo lainan kokonaiskustannukset prosentteina vuodessa. Se kattaa kaikki lainan kulut, mukaan lukien nimelliskoron, tilinhoitomaksut ja muut mahdolliset maksut. Mitä suurempi lainan todellinen vuosikorko on, sitä suuremmat ovat lainan kokonaiskustannukset laina-ajan puitteissa. Siksi on tärkeää vertailla todellisia vuosikorkoja löytääksesi edullisimman lainavaihtoehdon.

Frequently asked questions

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset. Saat useimmiten lainaa heti tilille tai viimeistään seuraavana arkipäivänä toimitettuasi mahdolliset lainanmyöntäjän tarvitsemat palkkatositteet. Lainanmyöntäjän lopullinen prosessi kertoo mahdollisen viiveen.

Prosessi on nopea ja vaivaton, ja voit hakea lainaa milloin tahansa vuoden jokaisena päivänä. Täytä lainahakemus netissä, niin saat lainan heti tilillesi ilman turhaa odottelua.

Frequently asked questions

Mikä luoton laina-aika tulee olemaan?

Luoton laina-aika vaihtelee yhdestä vuodesta jopa viiteentoista vuoteen. Voit valita itsellesi sopivimman laina-ajan tarpeidesi ja taloudellisen tilanteesi mukaan. Kun täytät lainahakemuksen, voit itse määrittää haluamasi laina-ajan.

Frequently asked questions

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Kauttamme voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Arkirahan kautta voit yhdistää useita pienlainoja tai luottokorttivelkoja yhdeksi lainaksi. Näin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa, mikä voi merkittävästi vähentää kuukausittaisia kuluja.

Frequently asked questions

Kannattaako lainaa hakea yhdessä vai yksin?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, se parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saada paremmat ehdot lainallesi.

Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten.

Frequently asked questions

Voinko hakea lainaa heti ilman vakuuksia?

Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja on mahdollista hakea lainaa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että voit saada lainan ilman takaajia ja ilman, että sinun tarvitsee asettaa omaisuutta vakuudeksi.

Lainapäätöksen saat usein saman päivän aikana, ja rahat siirtyvät tilillesi heti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen.

Frequently asked questions

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Voit maksaa lainasi takaisin kokonaan tai lyhentää sitä nopeammin kuin alkuperäinen maksusuunnitelma edellyttää.Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Frequently asked questions

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti et voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.