Lainaa arjen hankintoihin 500 – 70 000€ heti ilman vakuuksia

1. Täytä hakemus
Lainahakemus
2. Vertaile lainoja
Lainavertailu
3. Nosta rahat tilille
Lainan ulosmaksu

Etusivu » Joustolaina » Limiittilaina


Limiittilaina on joustolaina

Limiittilaina on käytännössä täysin sama asia kuin joustoluotto. Limiitti terminä tulee englannista, jolla tarkoitetaan luottorajaa. Keskimääräistä nopeamman ja kevyemmän lainanmyöntöprosessin ansiosta limiittilainoja kutsutaan myös sanoilla pikavippi tai pikalaina. Limiittilainan erityispiirteitä:

  • Limiittilaina maksetaan heti tilille.
  • Limiittilainalla on euromääräinen luottoraja. Tyypillisesti luottoraja on 2000 euron ja 20000 euron välillä.
  • Luottoraja määräytyy valitsemasi lainasumman perusteella.
  • Limiittiluotosta tehdään nostoja halutuilla summilla.
  • Joustolainaa lyhennetään tyypillisesti jollakin prosenttimäärällä avoimesta pääomasta. Esimerkiksi nostamalla 2000 euroa, lyhennysprosentin ollessa 10%, laskun loppusumma on 200 euroa.
  • Limiitin lainasopimus on jatkuva, se ei siis pääty lainasaldon takaisinmaksuun. Joustolainan lopettamisesta on tehtävä luotonmyöntäjälle erillinen ilmoitus.
  • Limiittilainalla on keskimääräistä kulutusluottoa korkeampi todellinen vuosikorko.

Limiittilainat – kokemuksia

Kokemukset limiittilainoista riippuvat yleisesti siitä, minkä korkoista joustolainaa asiakas on hakenut. Saamamme palautteen mukaan täysin korottomat lainat, jotka ovat tyypillisesti kampanjoita, joissa limiitin ensinosto on kokonaan kuluton ja koroton ovat asiakkaidemme mieleen. Tarjous on usein voimassa, mikäli lainan maksaa takaisin ensimmäiseen eräpäivään mennessä. Osa asiakkaistamme etsii netistä lainoja, jotka tarjoavat ilmaisia ensinostoja. Ne mahdollistavat tilapäisen rahantarpeen rahoittamisen täysin korottomasti.

Negatiiviset kokemukset pohjautuvat pääsääntöisesti korkeakorkoisiin limiitteihin, joissa vuosikorot nousevat yli sadan prosentin. Näissä tapauksissa epäselvät lainaehdot ja summittain, ilman kunnollista lainojen vertailua tehty valinta johtaa maksuvaiheessa epätietoisuuteen maksuerän ja kulujen suuruudesta.

Arkirahan kautta haetut limiittiluottojen korot ovat korkeimmillaan 29% ja olemme listanneet kaikki kulut asiakkaan lainavertailun helpottamiseksi. Hae limiittiluottoa aina turvallisesti meidän kauttamme!

Limiitti – saldo

Limiittisaldo, eli joustolainan hetkellisesti avoinna oleva lainasaldo on aiheuttanut asiakkaillemme hieman harmaita hiuksia. Joustolainasta voi tehdä nostoja tarpeen mukaan, aina asiakas ei muista tekemiensä nostojen määrää tai lainansa saldoa. Osa meille tulevista hakemuksista hylkäytyy juuri tästä syystä – asiakas luulee maksaneensa koko lainan takaisin, mutta pieni avoin erääntynyt erä hylkää kaikki lainatarjoukset.

Limiittilaina – omat sivut

Useimmat lainayhtiöt tarjoavat online-palvelun, omat sivut, josta voi tarkistaa avoimen saldon. Mikäli lainahakemuksesi ei saanut yhtään lainatarjousta, suosittelemme tarkistamaan mahdollisten limiittien saldot käyttäen ”omat sivut” -palvelua.

Asiakaspalvelu – limiittilainojen erityispiirteet

Limiittilainojen asiakaspalvelut tarjoavat keskimääräistä parempia aukioloaikoja vastineeksi lainatuotteiden korkeammista koroista. Suurin osa joustolainan tarjoajista myöntää lainoja viikonloppuisin ja jotkut myöntävät lainaa heti tilille 24h vuorokaudessa.

arkiraha luottoluokitus

Lainaa luotettavasti

Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 20000 suomalaista asiakasta löytämään edullisen lainan. Me autamme sinua, kun tarvitset lainaa heti netistä. Palvelumme on täysin maksuton.

Lainaa tietoturvallisesti

Voit hakea lainaa huoletta, käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn, joten henkilötietosi ovat aina turvassa. Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Suomalainen lainapalvelu

Arkiraha.fi palvelu on kehitetty suomalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa sinua varten, jotta löytäisit helposti edullista lainaa netistä. Toimimme yhteistyössä useiden lainanvälittäjien kanssa, jotta sinä saat aina parhaan lainatarjouksen.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on vähintään 7200€ vuositulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 500€ ja 70.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Arkiraha ja miten hyödyn palvelusta?

Arkiraha on täysin maksuton palvelu, jota voit käyttää hyödyksesi lainaa hakiessasi.

Palvelumme kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit hakea kauttamme lainaa 500 eurosta aina 70.000 euroon asti.

Pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun ja hakemalla lainatarjouksia.

Tämä ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millaisilla ehdoilla saat lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset. Saat useimmiten lainaa heti tilille tai viimeistään seuraavana arkipäivänä toimitettuasi mahdolliset lainanmyöntäjän tarvitsemat palkkatositteet. Lainanmyöntäjän lopullinen prosessi kertoo mahdollisen viiveen.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Kauttamme voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pienlainan tai luottokorttilainat, jolloin sinä maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako lainaa hakea yhdessä vai yksin?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, se parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saada paremmat ehdot lainallesi.

Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa heti ilman vakuuksia?

Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja on mahdollista hakea lainaa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Sinun on mahdollista maksaa lainasi pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti et voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.