Lainaa arjen hankintoihin 500 – 70 000€ heti ilman vakuuksia

1. Täytä hakemus
Lainahakemus
2. Vertaile lainoja
Lainavertailu
3. Nosta rahat tilille
Lainan ulosmaksu

Bank Norwegian

Bank Norwegian aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2015. Norjalainen pankki on lyhyessä ajassa noussut yhdeksi maamme isoimmista neti kautta lainaa myöntävistä yhtiöistä. Mikäli tarvitset pienempää tai vähän isompaakin vakuudetonta lainaa, suosittelemme että kilpailutat Bank Norwegianin ja muut 25 pankkia Arkirahan kautta. Saat varmasti edullisen lainan!

 1. Kilpailuta Bank Norwegian täyttämällä lainahakemus.
 2. Välitämme lainahakemuksen Bank Norwegianille ja muille pankeille – näet lainatarjoukset heti.
 3. Vertaile lainatarjouksia ja valitse edullisin laina.
 4. Mikäli haluat Norwegianin lainan, siirryt tämän jälkeen heidän lainaprosessiin hyväksymään lainaehdot ja tekemään pankkitunnuksilla vahvan tunnistautumisen.
 5. Bank Norwegian pyytää vielä palkkatodistusta, eläkepäätöstä tai verotuspäätöstä lainahakemuksen tueksi.
 6. Vahvistettuasi tulosi Norwegian maksaa lainan suoraan tilillesi.

Bank Norwegian lainayhtiönä

Bank Norwegian on perustettu vuonna 2007 ja toiminta Suomessa alkoi joulukuussa 2015. Pankki on erittäin lyhyessä ajassa myöntänyt jo lähes miljardi euroa vakuudettomia kulutusluottoja suomalaisille kuluttajilla. Voidaan sanoa, että toimintansa aikana se on ollut Suomen suosituin vakuudettomia kulutusluottoja tarjoava lainayhtiö. Lainasummat vaihtelevat 1000 eurosta 60000 euroon. Pankki on tunnettu erittäin agressiivisesta markkinointistrategiasta, jossa lainanhakijalle tarjotaan yleensä suurinta riskiluokituksen mahdollistavaa lainasummaa. Toisinsanoen, vaikka haet 2000 euroa, pankki voi tarjota sinulle 10000 euroa, mikäli luottoluokituksesi sen sallii.

Bank Norwegian on pörssiyritys, joka on viimeisen viiden vuoden aikana moninkertaistanut sekä arvonsa että taseensa. Lainojen myöntötahti on ollut nopeaa sekä Suomessa että ulkomailla. Pankki toimii sekä Norjassa että Ruotsissa Suomen lisäksi. Bank Norwegianin tuotteita ovat kertaluottomainen kulutusluotto sekä luottokortti. Luottokorttia myydään pääsääntöisesti Norwegian-lentoyhtiön välityksellä. Lentoyhtiö on samalla suurin Bank Norwegianin omistaja. Omistajakytkös on aika-ajoin aiheuttanut kannanottoja Norjan finanssivalvonnalta, joka pitää lentöyhtiön ja pankin yhteenliitosta ja kirjanpitokäytäntöjä finanssisektorin kokonaiskuvaa ajatellen riskisenä. Toistaiseksi asiassa ei kuitenkaan ole tapahtumassa muutosta.

Bank Norwegian on Suomen suosituin lainayhtiö volyymeissa mitattuna. Samoin sen luottokorttia myydään enemmän kuin mitään muuta traditionaalista luottokorttia. Suosiolla on varmasti syynsä.

Bank Norwegianin lainojen hinnat

Bank Norwegian on agressiivinen hinnoittelija ja markkinoija. Juuri tästä syystä lainanhakijan on aina kilpailutettava lainahakemuksensa. Nettisivuilla ilmoitettiin aikaisemmin edullisimmaksi koroksi 4,99%, joka sittemmin muutettiin 8,99%:iin kuluttajaviranomaisen huomautuksesta. Kukaan ei koskaan saanut lainoja ilmoitetulla alimmalla korkotasolla. Ilman kilpailutusta et koskaan saa tietää juuri sinun korkotasoa ja miten se vertautuu muihin vastaaviin kulutusluottoihin. Nykyinenkin korkotaso on kilpailukykyinen, joskin jo markkinoiden keskitasoa.

Bank Norwegian lainat:

 • Lainasumma: 1000€ – 60000€.
 • Asiakkaidemme keskimääräinen lainasumma: 5000€.
 • Takaisinmaksuaika: 1-15 vuotta.
 • Nimelliskorko: 8,99%-22,49%.
 • Nostopalkkio: ei ilmoiteta.
 • Tilinhoitopalkkio: ei ilmoiteta.
 • Todellinen vuosikorko: 13,99%-37,97%.

Moitimme Bank Norwegianin verkkosivujen huonoa tietosisältöä. Kyseessä on kuitenkin pankki, joka voisi ilmoittaa kulunsa ja korkonsa läpinäkyvästi ja selkeästi. Jo pikavippiyhtiöt pystyvät siihen, joten samaa voisi odottaa pankkitoimiluvan saaneelta.

Kuka voi saada lainaa Bank Norwegianilta?

Luottokelpoisuuskriteerit ovat samat kuin suurimmalla osalla pankeista. Lainan saamiseen ei tarvita takuita tai vakuuksia ja kelpoisuusehdot ovat tavanomaiset.

 • Luottotietosi ovat kunnossa.
 • Olet vähintään 23-vuotias.
 • Sinulla on ollut pysyvä osoite Suomessa viimeiset 36 kuukautta.

Bank Norwegian laina heti tilille?

Bank Norwegian kysyy aina liitteet tulotietojen varmistamiseksi. Pankin lainaprosessi on kuitenkin erittäin yksinkertainen ja luottokriteerit matalat. Lainahakemus on lisäski täysin mobiilioptimoitu, joten sen käyttäminen puhelimella onnistuu helposti. Mikäli pystyt todentamaan tulosi ja olet tyytyväinen Bank Norwegianin lainatarjoukseen, saat rahat nopeasti tilille.

Sijoittajapuolella Bank Norwegian käyttää Nordeaa clearing-tilinä, joten on syytä olettaa, että myös lainan ulosmaksu tapahtuu Nordean palveluiden kautta. Mikäli sinulla on siis tili Nordeassa, niin todennäköisesti saat rahat välittömästi tilillesi. Muutoin tilityksessä voi olla päivän viive. Korostamme kuitenkin, että viive on pelkkää päättelyä eikä validoitua tietoa. Mikäli sinulla on kova kiire, pyydämme olemaan suoraan yhteydessä Bank Norwegianin asiakaspalveluun.

Voiko Bank Norwegianin luottoa korottaa?

Voit. Bank Norwegian ei kerro, mitkä ovat korotuksen mahdollistavat kriteerit. Kuitenkin, mikäli sinulla on jo heidän laina ja sinulla on pääsy OmatSivu-osioon, voit käydä tarkistamassa onko luotonkorotusominaisuus aktivoitunut. Voit tehdä korotuksen näin suoraan heidän online-palvelun kautta. Kirjautuminen vaatii jonkin toisen pankin pankkitunnukset tai omat salasanat ja tunnukset sisäänkirjautumiseen.

Bank Norwegian lainan eräpäivänsiirrot ja lyhennysvapaat

Voit hakea lyhennysvapaata kuukautta suoraan OmatSivut-onlinepalvelun kautta. Pankki ei erikseen kerro, mitä kriteerejä lyhennysvapaan saaminen edellyttää.

Pankki ei myöskään nettisivuillaan kerro voiko laskun eräpäivää muuttaa. Todennäköisesti ei voi, koska sitä ei erikseen mainosteta mutta asia kannattaa tarkistaa Omat-Sivut -palvelun kautta.

Bank Norwegian lainan maksusuunnitelman muutos

Lainan maksusuunnitelmaa voi muttaa. Jos ole maksanut kaikki laskusi ajallaan, voit tehdä maksusuunnitelmaa. Maksusuunnitelman muutosta voi hakea lähettämällä sähköpostia pankin asiakaspalveluun. Suunnittele etukäteen minkälaisen maksusuunnitelman, eli laina-ajan ja takaisinmaksuerän lainallesi haluaisit.

Kokemuksia Bank Norwegianista

Bank Norwegian kokemukset ovat positiivisia. Laaja asiakaskunta on valinnut ketterän norjalaisen pankin rahoittajakseen. Tarjolla oleva mobiiliappi, luottokortti ja isot kulutusluotot kattavat suuriman osan tavallisen kuluttajan rahoitustarpeista. Tämä yhdistettynä tavanomaisiin luottokelpoisuusvaatimuksiin on mahdollistanut nopean kasvun.

Erityisesti yhdistelylainaa hakevat ovat saaneet keskimääräistä paremmin lainaa Bank Norwegianista. Oman talouden parantaminen on tuonut tyytyväisiä asiakkaita. Samoin luottokortin bonusohjelmat, lentolipputarjoukset, korottomat jaksot sekä talletustilin hyvä korko nostavat pankin haluttavuutta kotitalouksien valintakriteereissä.

Bank Norwegianin hyvät ja huonot puolet:

Hyvää: Kattavat lainatuotteet ja matala luottokelpoisuusvaade.
Hyvää: Kohtuulliset lainakustannukset, ei kuitenkaan halvimmat.
Hyvää: Helppo käyttää kaikkia palveluita puhelimella.
Hyvää: Todennäköisyydet saada yli 10000 euron kulutusluottoa lainojen yhdistämiseen ovat hyvät.

Huonoa: Palvelun heikot aukioloajat: ma-pe 11-17.
Huonoa: Liitteet vaaditaan aina.
Huonoa: Korko voi nousta lainasuhteen aikana.

Bank Norwegianin asiakaspalvelun aukioloajat

Pankin asiakaspalvelun ja puhelinpalvelun aukioloajat arkisin klo: 11:00 – 17:00.
Voit myös olla pankkiin yhteydessä sähköpostilla [email protected]

Poikkeuksia aukioloaikoihin:

 • Uudenvuodenpäivä, Loppiainen, Kiirastorstai: 11:00-13:00.
 • Pitkäperjantai, 2. pääsiäispäivä, Vappupäivä, Helatorstai, Juhannusaatto
  Itsenäisyyspäivä, Jouluaatto, Joulupäivä, Tapaninpäivä, Välipäivät jaUudenvuoden aatto: 11.00 – 15.00.

arkiraha luottoluokitus

Lainaa luotettavasti

Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 20000 suomalaista asiakasta löytämään edullisen lainan. Me autamme sinua, kun tarvitset lainaa heti netistä. Palvelumme on täysin maksuton.

Lainaa tietoturvallisesti

Voit hakea lainaa huoletta, käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn, joten henkilötietosi ovat aina turvassa. Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Suomalainen lainapalvelu

Arkiraha.fi palvelu on kehitetty suomalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa sinua varten, jotta löytäisit helposti edullista lainaa netistä. Toimimme yhteistyössä useiden lainanvälittäjien kanssa, jotta sinä saat aina parhaan lainatarjouksen.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on vähintään 7200€ vuositulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 500€ ja 70.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Arkiraha ja miten hyödyn palvelusta?

Arkiraha on täysin maksuton palvelu, jota voit käyttää hyödyksesi lainaa hakiessasi.

Palvelumme kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit hakea kauttamme lainaa 500 eurosta aina 70.000 euroon asti.

Pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun ja hakemalla lainatarjouksia.

Tämä ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millaisilla ehdoilla saat lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset. Saat useimmiten lainaa heti tilille tai viimeistään seuraavana arkipäivänä toimitettuasi mahdolliset lainanmyöntäjän tarvitsemat palkkatositteet. Lainanmyöntäjän lopullinen prosessi kertoo mahdollisen viiveen.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Kauttamme voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pienlainan tai luottokorttilainat, jolloin sinä maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako lainaa hakea yhdessä vai yksin?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, se parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saada paremmat ehdot lainallesi.

Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa heti ilman vakuuksia?

Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja on mahdollista hakea lainaa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Sinun on mahdollista maksaa lainasi pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti et voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.