Lainaa arjen hankintoihin 500 – 70 000€ heti ilman vakuuksia

1. Täytä hakemus
Lainahakemus
2. Vertaile lainoja
Lainavertailu
3. Nosta rahat tilille
Lainan ulosmaksu

Instantor – lainaa ilman liitteitä

Instantor on palvelu, jolla tulotiedot on mahdollista varmentaa ilman erillisiä liitteitä. Et siis tarvitse palkkatodistuksia tai eläkepäätöksiä lainahakemuksen tueksi, mikäli valitset lainanhakuprosessissa varmennusmenetelmäksi Instantorin. Me kilpailutamme lainahakemuksesi 25 pankilla, jotta sinä saat edullisen lainan, ja nopeasti. Kerromme lainojen vertailunäkymässä, mitkä lainayhtiöt käyttävät Instantoria omassa prosessissaan. Näet heti, mistä saat lainan heti tilille ilman liitteitä!

Näin käytät Instantoria:

  1. Hae lainaa Arkirahasta.
  2. Valitse lainatarjous, johon olemme merkinneet Instantor-palvelun.
  3. Tulotietojen varmennuksen kohdalla valitse Instantor.
  4. Kirjaudu Instantoriin verkkopankkitunnuksilla ja anna palvelulle lupa varmentaa tulosi pankkitililtäsi. HUOM! muista käyttää lainaa haettaessa tiliä, jolle saat säännölliset tulosi.
  5. Tarkistus vie muutaman minuutin maksimissaan. Tämän jälkeen saat hyväksyvän tai hylkäävän päätöksen. Yksinkertaista ja nopeaa.

Mikä on Instantor?

Instantor on työkalu, joka käy läpi pankkitilin tapahtumia ja raportoi niistä ylätasolla kyseiselle lainayhtiölle. Pankkitilitapahtumissa on aina pankin käyttämiä tiettyjä toimenpidekoodeja, joita Instantor osaa lukea. Työkalu osaa myös tunnistaa esimerkiksi uhkapeleihin liittyviä tapahtumia, kuten vedonlyöntiin käytettyjä rahoja. Työkalu tuottaa lainanantajalle arvokasta dataa lainanhakijasta.

Instantorin toimittamista tiedoista ei kuitenkaan käy ilmi minkä merkkistä juustoa ostit viimeksi Lidlistä, vaan tiedot välitetään ylätason laskelmina. Instantorin pääasiallinen tarkoitus on etsiä säännöllisiksi luokiteltuja tuloja ja vahvistaa palkkatulot sekä tehdä ns. ”affordability” -laskelma, eli suomeksi ”tulot miinus menot”.  Tulojen vahvistaminen on Instantorin päätehtävä.

Onko Instantoria pakko käyttää?

Ei ole. Instantor-palvelua käyttävät lainatoimijat kysyvät lainanhakuprosessissa aina luvan lainanhakijalta, mikäli tämä haluaa käyttää Instantoria tulojen varmennuskeinona. Palveluun kirjaudutaan pankkitunnuksilla ja luvat kysytään erillisellä ponnahdusikkunalla joko tietokoneesi ruudulla tai käynnykässä. Instantoria ei siis voi käyttää puolivahingossa, käyttöön kysytään aina asianmukaiset luvat.

Onko Instantorin käyttö turvallista?

Tietoomme ei ole tullut tapauksia, joissa palvelun käytöstä olisi aiheutunut käyttäjillä vahinkoa tai haittaa. Instantor on käytössä kaikissa Pohjoismaissa, joten päivittäisiä transaktioita on kymmeniä tuhansia. Uskoaksemme palvelun käyttö on näin ollen erittäin turvallista.

arkiraha luottoluokitus

Lainaa luotettavasti

Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 20000 suomalaista asiakasta löytämään edullisen lainan. Me autamme sinua, kun tarvitset lainaa heti netistä. Palvelumme on täysin maksuton.

Lainaa tietoturvallisesti

Voit hakea lainaa huoletta, käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn, joten henkilötietosi ovat aina turvassa. Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Suomalainen lainapalvelu

Arkiraha.fi palvelu on kehitetty suomalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa sinua varten, jotta löytäisit helposti edullista lainaa netistä. Toimimme yhteistyössä useiden lainanvälittäjien kanssa, jotta sinä saat aina parhaan lainatarjouksen.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on vähintään 7200€ vuositulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 500€ ja 70.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Arkiraha ja miten hyödyn palvelusta?

Arkiraha on täysin maksuton palvelu, jota voit käyttää hyödyksesi lainaa hakiessasi.

Palvelumme kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit hakea kauttamme lainaa 500 eurosta aina 70.000 euroon asti.

Pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun ja hakemalla lainatarjouksia.

Tämä ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millaisilla ehdoilla saat lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset. Saat useimmiten lainaa heti tilille tai viimeistään seuraavana arkipäivänä toimitettuasi mahdolliset lainanmyöntäjän tarvitsemat palkkatositteet. Lainanmyöntäjän lopullinen prosessi kertoo mahdollisen viiveen.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Kauttamme voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pienlainan tai luottokorttilainat, jolloin sinä maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako lainaa hakea yhdessä vai yksin?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, se parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saada paremmat ehdot lainallesi.

Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa heti ilman vakuuksia?

Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja on mahdollista hakea lainaa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Sinun on mahdollista maksaa lainasi pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti et voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.