Lainaa arjen hankintoihin 500 – 70 000€ heti ilman vakuuksia

1. Täytä hakemus
Lainahakemus
2. Vertaile lainoja
Lainavertailu
3. Nosta rahat tilille
Lainan ulosmaksu

Lainaa nopeasti ja edullisesti – me autamme

Lainaa nopeasti ja helposti Arkirahan kilpailutuspalvelusta, yhdellä hakemuksella monta tarjousta. Kilpailutamme lainahakemuksesi heti usealla lainanantajalla. Saat nopean vastauksen lainatarpeeseesi ja pääset välittömästi vertailemaan kilpailukykyisiä lainatarjouksia online-palveluumme. Anna meidän löytää sopiva lainatarjous sinulle nopeasti. Palvelu on ilmainen ja täysin maksuton, eikä hakemus sido sinua mihinkään, joten kokeile vaikka heti.

Lainaa netistä heti, Arkiraha vertailee lainat

Valitse Arkiraha aina, kun haluat edullisen lainan netistä heti tilillesi. Kilpailuttamalla lainat löydät varmasti edullisen lainavaihtoehdon. 25 lainayhtiötä varmistavat, että sinä löydä markkinoiden halvimman lainan. Kaikki edulliset lainat myönnetään henkilökohtaisella lainatarjouksella. Tämä tarkoittaa sitä, että lainaa pitää oikeasti hakea, jotta näkee oman korkotarjouksen. Pelkkiä firmojen etusivuja ihailemalla et saa selville, mikä oman lainasi hinta olisi. Arkirahan palvelu mahdollistaa läpinäkyvän ja järkevän lainojen vertailun. Vertaile todellisia, aitoja ja henkilökohtaisia lainatarjouksia – kun on tarve hakea lainaa netistä – valitse Arkiraha!

Hae lainaa helpolla nettihakemuksella

Hae lainaa Arkirahan helpolla nettihakemuksella. Hakemuksen käyttäminen kestää 2 minuuttia ja 35 sekuntia keskimääräiseltä kävijältämme. Se ei ole paljon lainojen kattavasta kilpailutuksesta. Käymällä jokaisen lainayhtiön sivuilla sama operaatio kestäisi melkein tunnin. Mikä parasta kilpailutuspalvelu saa yleensä parempia tarjouksia kuin yksittäistä lainatoimijaa lähestyvä. Kun lainafirma liittyy paneeliin, se joutuu miettimään, miten lainatarjous vertautuu kilpailijoihin. Jossain tapauksissa kulurakenteita on muokattu kilpailukykyisemmäksi lainan kilpailutusta varten. Ota palvelustamme kaikki hyöty irti ja kilpailuta lainasi vaikka heti!

Lainaa nopeasti aina ilman vakuuksia

Kaikki lainat, joita kilpailutamme ja välitämme ovat aina vakuudettomia lainoja. Ei erillisten takaajien tai vakuuksien etsimistä ja tarjoamista luotonmyöntäjälle. Vakuudellinen laina on kuitenkin yleensä hieman edullisempi kuin vakuudeton vaihtoehto. Vakuudettomassa lainassa on kuitenkin muutamia hyviä puolia verrattuna vakuudelliseen lainaan:

  • Voit käyttää reaalivakuuksia vapaasti lainasta huolimatta.
  • Maksuongelmien ilmaantuessa, et joudu realisoimaan arvokkainta omaisuuttasi.
  • Neuvotteluvoima pysyy tasapuolisena, kun vakuuksien realisointia ei voi pakottaa.
  • Vakuudettomat lainat myönnetään aina suoraan netistä, nopealla prosessilla.

Lainahinnasto vakuudettomille lainoille

Kuten sanottua, näet omat lainatarjoukset nopeasti hakemuksen jätettyäsi. Lainojen hinnat riippuvat pitkälti omista hakemustiedoistasi. Alla suuntaa-antavat lähtöhinnastot lainoille:

  • Lainakorko alimillaan 7,5%.
  • Todellinen vuosikorko 11%-29%.
  • Keskimääräinen haettu lainasumma noin 4500€.
  • Keskimääräinen laina-aika 36 kuukautta.

Hae lainaa ja vertaile omat korkotarjoukset, löydät edullisen lainan nopeasti ja helposti.

Yhdistä lainoja, hae pikalainaa tai toteuta remontti joustoluotolla

Aloita vanhojen lainojen yhdistäminen yhdeksi, paikkaa lyhytaikainen ja äkillinen rahantarve nostamalla heti pikalainaa tai fiksaa viimein se kulunut olohuoneen parketti edullisella remonttilainalla. Sinä päätät mihin rahasi käytät. Me autamme oli tarpeesi mikä tahansa.  Aloita toteutus aikalematta ja kokeile palvelua. Me annamme sille tyytyväisyystakuun!

 

 

 

arkiraha luottoluokitus

Lainaa luotettavasti

Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 20000 suomalaista asiakasta löytämään edullisen lainan. Me autamme sinua, kun tarvitset lainaa heti netistä. Palvelumme on täysin maksuton.

Lainaa tietoturvallisesti

Voit hakea lainaa huoletta, käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn, joten henkilötietosi ovat aina turvassa. Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Suomalainen lainapalvelu

Arkiraha.fi palvelu on kehitetty suomalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa sinua varten, jotta löytäisit helposti edullista lainaa netistä. Toimimme yhteistyössä useiden lainanvälittäjien kanssa, jotta sinä saat aina parhaan lainatarjouksen.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on vähintään 7200€ vuositulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 500€ ja 70.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Arkiraha ja miten hyödyn palvelusta?

Arkiraha on täysin maksuton palvelu, jota voit käyttää hyödyksesi lainaa hakiessasi.

Palvelumme kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit hakea kauttamme lainaa 500 eurosta aina 70.000 euroon asti.

Pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun ja hakemalla lainatarjouksia.

Tämä ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millaisilla ehdoilla saat lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset. Saat useimmiten lainaa heti tilille tai viimeistään seuraavana arkipäivänä toimitettuasi mahdolliset lainanmyöntäjän tarvitsemat palkkatositteet. Lainanmyöntäjän lopullinen prosessi kertoo mahdollisen viiveen.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Kauttamme voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pienlainan tai luottokorttilainat, jolloin sinä maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako lainaa hakea yhdessä vai yksin?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, se parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saada paremmat ehdot lainallesi.

Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa heti ilman vakuuksia?

Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja on mahdollista hakea lainaa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Sinun on mahdollista maksaa lainasi pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti et voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.