Lainaa arjen hankintoihin 500 – 70 000€ heti ilman vakuuksia

1. Täytä hakemus
Lainahakemus
2. Vertaile lainoja
Lainavertailu
3. Nosta rahat tilille
Lainan ulosmaksu

Etusivu » Lainaa turvallisesti


Lainaa turvallisesti netistä

Turvallinen lainahakemus
Lainaa saa nykyään netistä nopeasti ja vaivattomasti. Ennen aikaan paperisen lainahakemuksen sai toimittaa pankkiin henkilökohtaisesti ja odottaa vastausta pari päivää. Nykyään, kun kuluttajilla on Internet apuna lainahaussa, on hakemisesta ja hintavertailusta tullut paljon helpompaa. Hakemuksen saa lähetettyä suoraan netistä monelle eri lainantarjoajalle eikä päätöstä tarvitse odottaa paria minuuttia pidempään. Enää ei tarvitse odottaa pankin kirjettä tai soittoa. Netin lainapalveluita on nykyään pilvin pimein, joten kannattaa katsoa tarkkaan mihin tietonsa täyttää. Ennen lainanhakua kannattaa varmistua siitä palvelu on kotimainen ja henkilötiesuoja on hoidettu asiallisesti.

Turvallinen hakemus

Lainanhaussa pääsee hyvin alkuun Arkiraha.fi avulla. Täytät ensin hakemuksen sivuillamme, joka sen jälkeen lähtee lainanvälittäjälle. Salattu yhteysLainahakemuksen tiedot välittyvät eteenpäin salatun yhteyden avulla yhteistyökumppaneillemme, jotka etsivät sinulle sopivia lainatarjouksia. Salauksen voi tarkistaa katsomalla osoitekentän vasempaan laitaan. Jos osoitekentässä on vihreä lukko ja sen vieressä lukee yrityksemme nimi (Leadout Oy), siirtyvät tietosi eteenpäin salatussa muodossa. Hakemuksen jälkeen siirrämme sinut lainanvälittäjän sivulle, jossa saat näytöllesi kaikki sinulle sopivat lainatarjoukset. Saat myös samalla lainanvälittäjältä puhelimeesi palvelun kirjautumistiedot, jos haluat myöhemmin kirjautua heidän järjestelmään ja tarkastella lainatarjouksia.

Hakemuksessa kerättävät tiedot

Arkiraha.fi kerää ja välittää tietosi eteenpäin lainanvälittäjälle ja omaan asiakastietokantaan. Lisätietoa siitä mitä tietoja keräämme ja miksi, löydät Arkirahan rekisteriselosteesta ja tietosuojaselosteesta. Käytämme sivuillamme myös evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Evästekäytännöstämme voit lukea lisää tästä.

Lainaa verkkopankkitunnuksilla

Lainaa turvallisesti netistä
Lainanvälittäjän tarjoussivulla löydät jokaisen tarjouksen vierestä napin, jonka kautta voit siirtyä hakemuksen viimeistelyvaiheeseen. Jotta lainanmyöntäjä voi olla varma siitä että oikea henkilö on hakemassa lainaa, täytyy sinun vielä tunnistautua verkkopankkitunnuksilla. Tällä tavoin lainanmyöntäjä välttyy mahdollisista väärinkäyttötapauksilta. Joillakin lainafirmoilla on myös tarjolla tunnistautuminen mobilvarmenteen avulla. Mobiilivarmenne on suhteellisen uusi tunnistautumistapa, mutta on kasvattanut suosiotaan viime vuosina.
Tunnistautumisen jälkeen lainanmyöntäjälle täytyy vielä toimittaa tulotodistukset. Työssäkäyviltä pyydetään aina viimeisin palkkakuitti ja eläkeläisiltä eläkelaitoksen eläkeilmoitusta. Molemmissa tulee näkyä kuukausitulot bruttona ja nettona. Mikäli kaikki asiat ovat kunnossa, saat lainanmyöntäjältä lopullisen päätöksen ja sen jälkeen rahat siirtyvät tilillesi.

arkiraha luottoluokitus

Lainaa luotettavasti

Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 20000 suomalaista asiakasta löytämään edullisen lainan. Me autamme sinua, kun tarvitset lainaa heti netistä. Palvelumme on täysin maksuton.

Lainaa tietoturvallisesti

Voit hakea lainaa huoletta, käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn, joten henkilötietosi ovat aina turvassa. Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Suomalainen lainapalvelu

Arkiraha.fi palvelu on kehitetty suomalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa sinua varten, jotta löytäisit helposti edullista lainaa netistä. Toimimme yhteistyössä useiden lainanvälittäjien kanssa, jotta sinä saat aina parhaan lainatarjouksen.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on vähintään 7200€ vuositulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 500€ ja 70.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Arkiraha ja miten hyödyn palvelusta?

Arkiraha on täysin maksuton palvelu, jota voit käyttää hyödyksesi lainaa hakiessasi.

Palvelumme kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit hakea kauttamme lainaa 500 eurosta aina 70.000 euroon asti.

Pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun ja hakemalla lainatarjouksia.

Tämä ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millaisilla ehdoilla saat lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset. Saat useimmiten lainaa heti tilille tai viimeistään seuraavana arkipäivänä toimitettuasi mahdolliset lainanmyöntäjän tarvitsemat palkkatositteet. Lainanmyöntäjän lopullinen prosessi kertoo mahdollisen viiveen.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Kauttamme voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pienlainan tai luottokorttilainat, jolloin sinä maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako lainaa hakea yhdessä vai yksin?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, se parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saada paremmat ehdot lainallesi.

Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa heti ilman vakuuksia?

Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja on mahdollista hakea lainaa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Sinun on mahdollista maksaa lainasi pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti et voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.