Lainaa arjen hankintoihin 500 – 70 000€ heti ilman vakuuksia

1. Täytä hakemus
Lainahakemus
2. Vertaile lainoja
Lainavertailu
3. Nosta rahat tilille
Lainan ulosmaksu

Etusivu » Kulutusluotto » Autolaina


Autolaina

Autolaina on yleinen Arkirahan kautta haettava vakuudeton kulutusluotto. Auton ostaminen ilman rahoitusta vaatii paksun lompakon. Mikäli käytät säästöjäsi auton hankintaan tai haluat vaihtaa vanhan autosi uuteen, voit helposti hakea loppusummalle edullista autorahoitusta. Autolainaa tarjoaa nykyään monet rahoituslaitokset ja pankit. Helpoin tapa päästä alkuun on täyttämällä Arkirahan lainahakemus ja tarkistaa mihin hintaan saisit vakuudetonta lainaa.

Löydät halvimman autolainan matalalla korolla, seuraavilla ohjeilla:

  1. Käytä lainalaskuria ja valitse lainasumma ja laina-aika.
  2. Täytä autolainahakemus tarkasti omilla tiedoillasi.
  3. Vertaile autolainoja saatuasi lainapäätökset. Löydät halvimman autolainan helposti järjestämällä autoluotot haluamasi hintatekijän mukaan.
  4. Seuraa pankin ohjeita, hyväksy luottoehdot ja toimita autorahoitusyhtiölle tarvittavat liitetiedot autolainan maksamista varten.

Auton rahoitus kulutusluotolla

Edullisemman auton hankinnassa käytetään useimmiten vakuudellista tai vakuudetonta kulutusluottoa. Vakuutena toimii usein ostettava auto tai muu omaisuus. Vakuudettomalle lainalle et tarvitse vakuuksia tai takaajia ja saat lainan heti tilille mikäli hakemuksesi hyväksytään. Juuri vähän vanhemmille käytetyille autoille tämä on usein paras vaihtoehto, koska rahoitusyhtiö ei ehkä hyväksy autoa vakuudeksi. Vakuudettoman lainan hakuprosessi on usein helpoin ratkaisu, koska hakuprosessi on yksinkertaisempi ja vakuudeton laina on helpompi saada.

Autorahoituksen muut vaihtoehdot

Mikäli olet miettinyt uudemman auton hankkimista, voi autoliikkeen tarjoama osamaksusopimus olla varteenotettava vaihtoehto. Tällä tavalla saat lainan kiinteällä korolla ja pitkällä maksuajalla. Osamaksusopimus on hyvä vaihtoehto jos olet kuitannut vanhan auton velan ja haluat vaihtaa uudempaan ajoneuvoon.

Leasingrahoitus on viime vuosina kasvattanut suosiotaan autohankinnan rahoitusmuotona.  Tällä tavalla saat auton alle pelkällä kuukausimaksulla. Leasing sopii henkilölle joka ei halua sitoutua autolainaan ja haluaa samaan hintaan kaikki huollot ja sivukulut. Mikäli haluat esim. uuden auton alle aina vuosittain, voi leasing-sopipmus olla sinun vaihtoehto.

Halvan autolainan hakeminen

Autolainan hakeminen kannattaa aloittaa täyttämällä Arkirahan hakemus. Valitse aluksi sinulle sopiva lainasumma ja takaisinmaksuaika. Muista hakea vain ainoastaan sen verran mitä olet varma että pystyt maksamaan takaisin ajoissa. Lähetämme sen jälkeen hakemuksesi eteenpäin yhteistyökumppaneillemme ja saat sen jälkeen lainatarjouksia monelta eri pankilta ja rahoitusyhitöltä. Saat lainavaihtoehdot suoraan listattuna näytölle eteesi ja voit rauhassa tutustua tarjouksiin. Saat myös palveluun tunnukset jotta voit myöhemmin palata vertailemaan lainatarjouksia. Mikäli päätät hakea tarjottua lainaa, voit viimeistellä hakemuksen klikkaamalla tarjoussivulta eteenpäin. Pääset tästä lainantarjoajan sivulle, jossa voit viimeistellä ja allekirjoittaa lainahakemuksesi ja nostaa rahat auton ostoa tai uudelleenrahoitusta varten.

arkiraha luottoluokitus

Lainaa luotettavasti

Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 20000 suomalaista asiakasta löytämään edullisen lainan. Me autamme sinua, kun tarvitset lainaa heti netistä. Palvelumme on täysin maksuton.

Lainaa tietoturvallisesti

Voit hakea lainaa huoletta, käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn, joten henkilötietosi ovat aina turvassa. Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Suomalainen lainapalvelu

Arkiraha.fi palvelu on kehitetty suomalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa sinua varten, jotta löytäisit helposti edullista lainaa netistä. Toimimme yhteistyössä useiden lainanvälittäjien kanssa, jotta sinä saat aina parhaan lainatarjouksen.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on vähintään 7200€ vuositulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 500€ ja 70.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Arkiraha ja miten hyödyn palvelusta?

Arkiraha on täysin maksuton palvelu, jota voit käyttää hyödyksesi lainaa hakiessasi.

Palvelumme kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit hakea kauttamme lainaa 500 eurosta aina 70.000 euroon asti.

Pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun ja hakemalla lainatarjouksia.

Tämä ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millaisilla ehdoilla saat lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset. Saat useimmiten lainaa heti tilille tai viimeistään seuraavana arkipäivänä toimitettuasi mahdolliset lainanmyöntäjän tarvitsemat palkkatositteet. Lainanmyöntäjän lopullinen prosessi kertoo mahdollisen viiveen.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Kauttamme voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pienlainan tai luottokorttilainat, jolloin sinä maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako lainaa hakea yhdessä vai yksin?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, se parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saada paremmat ehdot lainallesi.

Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa heti ilman vakuuksia?

Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja on mahdollista hakea lainaa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Sinun on mahdollista maksaa lainasi pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti et voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.