Lainaa arjen hankintoihin 500 – 70 000€ heti ilman vakuuksia

1. Täytä hakemus
Lainahakemus
2. Vertaile lainoja
Lainavertailu
3. Nosta rahat tilille
Lainan ulosmaksu
Etusivu » Yhdistelylaina » Yhdistä lainat

Yhdistä lainat yhdeksi lainaksi helposti

Yhdistämällä lainat yhdeksi lainaksi autat itseäsi saamaan haltuun taloudellisen tilanteesi, jos esim. useampi laina erilaisine hoito- ja hallinnointikuluineen on saanut raha-asiasi sekaisin.

Arkirahan kautta voit hakea yhdistelylainaa aina 70.000 euroon asti ilman vakuuksia. Lainojen yhdistäminen on viisas ratkaisu, joka kannattaa toteuttaa ensi tilassa.

Käyttämällä palveluamme saat järjestettyä raha-asiasi nopeasti ja helposti. Muista, että hakemalla yhteishakijan kanssa parannat mahdollisuuksiasi saada lainaa ja usein saat myös matalamman koron lainallesi.

Kun yhdistät lainasi kauttamme saat seuraavat hyödyt

  • Säästät rahaa lainojen hoitokustannuksissa
  • Sinun tarvitsee huolehtia vain yhdestä maksusta kuukaudessa
  • Voit yhdistää lainasi taloudelliseen tilanteeseesi sopivalla kuukausierällä

Hyödyt myös siinä että saat selkeämmän kuvan lainoistasi kun sinun tarvitsee huolehtia vain yhden lainan hoitamisesta, eikä hallinnoida useaa lainaa, joissa on myös usein monia eri eräpäiviä kuukaudessa. Voit siis unohtaa useiden laskujen vahtimisen ja keskittyä vain yhteen lainaan ja elämiseen.

Yhdistä lainat ja säästät rahaa joka kuukausi

Kun olet yhdistämässä lainojasi, otat vain yhden lainan, jota on helppo hallita ja voit maksaa sillä pois kaikki aiemmat velkasi. Voit myös yhdistää vain kalleimmat lainasi, ne jotka rasittavat talouttasi kaikkein eniten kuukausittaisilla sivukuluilla lainan koron lisäksi.

Säästöä voit saada jopa tuhansia euroja vuoden aikana, joten sinun kannattaa tarkistaa välittömästi millaisia lainoja sinulla on tällä hetkellä ja voisitko yhdistää kaikki lainasi tai osan lainoistasi.

lainojen yhdistäminen

Ilmainen palvelumme auttaa sinua yhdistämään lainasi

Palvelumme kautta haet lainaa nopeasti ja turvallisesti aina 70 000 euroon asti. Vertailemme tarjoukset ja sen jälkeen voit valita sinulle sopivimman lainan, jolla voit yhdistää velkasi ja luottosi yhdeksi edullisemmaksi ja helpommin hoidettavaksi kokonaisuudeksi.

Arkirahan kautta voit muuttaa kalliit vipit ja velat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi, jonka avulla säästät rahaa ja rahaa jää muuhunkin elämiseen. Et myöskään tarvitse vakuuksia tai takaajia lainan hakemiseen.

Täytä sivumme lainalaskuriin tarvitsemasi summa ja tee hakemus, niin saat tarjouksia pankeilta yhdistelylainasta. Muista lisätä yhteishakija, jotta saatte parhaimman mahdollisen lainatarjouksen. Ja mikä parasta, tämä kaikki on ilmaista eikä velvoita sinua mihinkään. Kokeile siis huoletta ja vertaa millaisia tarjouksia saisit, jos yhdistät lainasi.

arkiraha luottoluokitus

Lainaa luotettavasti

Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 20000 suomalaista asiakasta löytämään edullisen lainan. Me autamme sinua, kun tarvitset lainaa heti netistä. Palvelumme on täysin maksuton.

Lainaa tietoturvallisesti

Voit hakea lainaa huoletta, käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn, joten henkilötietosi ovat aina turvassa. Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Suomalainen lainapalvelu

Arkiraha.fi palvelu on kehitetty suomalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa sinua varten, jotta löytäisit helposti edullista lainaa netistä. Toimimme yhteistyössä useiden lainanvälittäjien kanssa, jotta sinä saat aina parhaan lainatarjouksen.

 

 

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on vähintään 7200€ vuositulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 500€ ja 70.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Arkiraha ja miten hyödyn palvelusta?

Arkiraha on täysin maksuton palvelu, jota voit käyttää hyödyksesi lainaa hakiessasi.

Palvelumme kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit hakea kauttamme lainaa 500 eurosta aina 70.000 euroon asti.

Pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun ja hakemalla lainatarjouksia.

Tämä ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millaisilla ehdoilla saat lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset. Saat useimmiten lainaa heti tilille tai viimeistään seuraavana arkipäivänä toimitettuasi mahdolliset lainanmyöntäjän tarvitsemat palkkatositteet. Lainanmyöntäjän lopullinen prosessi kertoo mahdollisen viiveen.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Kauttamme voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pienlainan tai luottokorttilainat, jolloin sinä maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako lainaa hakea yhdessä vai yksin?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, se parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saada paremmat ehdot lainallesi.

Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa heti ilman vakuuksia?

Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja on mahdollista hakea lainaa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Sinun on mahdollista maksaa lainasi pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti et voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.