Lainaa arjen hankintoihin 500 – 70 000€ heti ilman vakuuksia

1. Täytä hakemus
Lainahakemus
2. Vertaile lainoja
Lainavertailu
3. Nosta rahat tilille
Lainan ulosmaksu
Etusivu » Yhdistelylaina » Lainalaskuri

Lainalaskuri

Lainalaskuri auttaa hahmoittamaan lainan kuukausierän. Syöttämällä lainalaskuriin summan ja halutun maksuajan näet arvioidun lainan kuukausierän heti. Useimmiten asiakkaamme, joille on kertynyt pikalainoja tai kulutusluottoja ovat kiinnostuneita nimenomaan kuukausierästä, eivät välttämättä niinkään maksuajasta tai tarkasta korosta – lainalaskurilla hahmoittelet lainavaihtoehdot heti helposti. Lainalaskuri auttaa:

  • Hahmoittelemaan lainakoon ja laina-ajan ilman laskimia.
  • Löydät omaan talouteesi sopivan kuukausierän.
  • Näet heti yhdistelylainan tuoman kuukausittaisen säästön.

Lainalaskuri lainojen yhdistämiseen

Lainalaskuri on kätevä työkalu hahmoittamaan lainojen yhdistämisen tuoman säästöhyödyn. Kokeile vetää sivun yläosassa olevaa lainasummaa kaikkien avoimien lainojesi kokoiseksi ja pyörittele laina-aikaa, siten että kuukausierä alkaa näyttää sopivalta. Näet heti paljonko sinä säästäisit yhdistämällä lainasi. Yhdistelylaina auttaa tasapainoittamaan talouden, joten vaihtele summaa ja laina-aikaa vapaasti ja täytä hakemus. Vaikka yhdistät lainoja vain muutamalla tuhannella eurolla, kannattaa oma lainatarjous käydä tarkistamassa palvelussamme. Se ei sido sinua mihinkään ja voit vapaasti hylätä saamasi tarjoukset. Säästömahdollisuus on ilmeinen ja meiltä saat lainan yleensä heti tilillesi.

Lainalaskurin laina eroaa lainatarjouksista

Yhdistelylaina saattaa lopullisen tarjouksen osalta erota lainalaskurilla laskemastasi lainasta. Näet lainatarjoukset heti täytettyäsi lainahakemuksen. Lainalaskuri toimii eritoten kuukausierän laskennan työkaluna, saat lähellä lopullista tarjousta olevan lainan hahmoiteltua. Kokeile rohkeasti palveluamme ja ylläty lainojen yhdistämisen tuomista säästöistä ja nopeasta käsittelystä.

Laske sinulle sopiva laina netissä

Kun olet laskenut sopivan lainan lainalaskurilla, voit hakea lainaa heti tilillesi netissä. Lainan sopimusten allekirjoitus onnistuu samassa prosessissa kätevästi hakiessasi lainaa omilla verikkopankkitunnuksilla. Lainan käsittely tapahtuu täytettyäsi hakemuksen, saat lainatarjoukset heti, valitset haluamasi ja siirryt pankin omaan prosessiin. Seuraa rahoittajan ohjeita ja saat yleensä lainan heti tilillesi.

arkiraha luottoluokitus

Lainaa luotettavasti

Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 20000 suomalaista asiakasta löytämään edullisen lainan. Me autamme sinua, kun tarvitset lainaa heti netistä. Palvelumme on täysin maksuton.

Lainaa tietoturvallisesti

Voit hakea lainaa huoletta, käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn, joten henkilötietosi ovat aina turvassa. Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Suomalainen lainapalvelu

Arkiraha.fi palvelu on kehitetty suomalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa sinua varten, jotta löytäisit helposti edullista lainaa netistä. Toimimme yhteistyössä useiden lainanvälittäjien kanssa, jotta sinä saat aina parhaan lainatarjouksen.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on vähintään 7200€ vuositulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 500€ ja 70.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Arkiraha ja miten hyödyn palvelusta?

Arkiraha on täysin maksuton palvelu, jota voit käyttää hyödyksesi lainaa hakiessasi.

Palvelumme kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit hakea kauttamme lainaa 500 eurosta aina 70.000 euroon asti.

Pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun ja hakemalla lainatarjouksia.

Tämä ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millaisilla ehdoilla saat lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset. Saat useimmiten lainaa heti tilille tai viimeistään seuraavana arkipäivänä toimitettuasi mahdolliset lainanmyöntäjän tarvitsemat palkkatositteet. Lainanmyöntäjän lopullinen prosessi kertoo mahdollisen viiveen.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Kauttamme voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pienlainan tai luottokorttilainat, jolloin sinä maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako lainaa hakea yhdessä vai yksin?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, se parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saada paremmat ehdot lainallesi.

Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa heti ilman vakuuksia?

Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja on mahdollista hakea lainaa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Sinun on mahdollista maksaa lainasi pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti et voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.