Lainaa arjen hankintoihin 500 – 70 000€ heti ilman vakuuksia

1. Täytä hakemus
Lainahakemus
2. Vertaile lainoja
Lainavertailu
3. Nosta rahat tilille
Lainan ulosmaksu

Etusivu » Kulutusluotto


Kulutusluotto netistä

Kulutusluotto on nykyajan käytännöllinen rahoitusvaihtoehto, kun haet lainaa netistä. Perinteiset pankit ovat olleet hitaita vastaamaan nopeutuneeseen rahoitustarpeeseen. Lainaa tarvitsevan ei ole enää moneen vuoteen tarvinnut asioida konttorissa, vaan edullista kulutusluottoa voi hakea suoraan netistä kotikoneelta tai omasta kännykästä ilman viivettä. Arkirahan kautta voit vieläpä hakea yhdellä hakemuksella kilpailutetun ja matalakorkoisen lainapäätöksen kulutusluotolle, jossa ei ole sitoumuksia, aina 70 000 euroon asti. kulutusluotto

Kulutusluottojen vertailu

Kulutusluottojen vertailu palvelussamme on erittäin helppoa ja löydät vain järkeviä lainaratkaisuja. Arkirahan välittämät kulutusluotot ovat pääsääntöisesti yhtä edullisia kuin perinteiset pankkikonttorin kautta haettavat kertalainat. Vakuudeton kulutusluotto on usein yllättävästi jopa edullisempi, koska netin kautta lainaa tarjoavat pankit eivät ylläpidä kallista konttoriverkkoa. Netin kulutusluotot ovat myös takaisinmaksun osalta joustavia, sillä luotot on tehty nostettaviksi ja hoidettaviksi sähköisissä kanavissa.

Pääset kulutusluottovertailuun täyttämällä Arkirahan lainahakemuksen. Hakemuksen täyttäminen vie asiakkailtamme keskimäärin kolme minuuttia. Saat tämän jälkeen lainapäätökset välittömästi ruudulle ja pääset valitsemaan sinulle edullisimman kulutusluoton.

1. Täytät yksinkertainen lainahakemus,
2. Saat heti luottopäätöksen ja kaikki lainatarjoukset ruudulle,
3. Valitse haluamasi ja nosta rahat heti tilille.
kulutusluottovertailu

Kulutusluotto heti tilille

Saat kulutusluoton heti tilillesi noudattamalla lainahakemuksen ohjeita ja valitsemalla lainavertailusta lainan, joka voidaan allekirjoittaa verkkopankkitunnuksin. Nopean rahoitusratkaisun löytäminen on helppoa, koska olemme merkinneet nopeimmat palveluntarjoajat selvästi sivuillamme. Muista, että isoimmat lainasummat saattavat tarvita erillisiä liitteitä hakemuksen tueksi, joilla pankit varmistavat takaisinmaksukykysi. Mikäli siis haluat rahat välittömästi tilillesi, ota tulotositteet valmiiksi esille ja toimita ne pankille välittömästi. Lainayhtiön asiakaspalvelu auttaa, mikäli sinulla on lisäkysymyksiä kulutusluottosi maksuviiveestä.

Vakuudeton kulutusluotto

Arkirahan välittämät vakuudettomat kulutusluotot ovat aina turvallisia hakea. Kaikki Arkirahan kautta haetut kulutusluotot myönnetään ilman vakuuksia. Luottopäätös tehdään hakemuksessasi antamiesi tietojen perusteella, eikä erillisiä vakuuksia tai takaajia lainaa varten tarvita. Täytä tietosi aina totuudenmukaisesti ja noudata pankkien antamia ohjeita sujuvan lainanhaun varmistamiseksi. Virheelliset hakemustiedot voivat johtaa kulutusluottohakemuksen hylkäämiseen tai lainatarjouksen epäsuotuisaan hinnoitteluun. Hae kulutusluotto ilman vakuuksia, kun olet rehellinen ja haet sinulle oikeankokoista lainaa!

Asiakkaamme hakevat kulutusluottoa ilman vakuuksia yleisimmin:

arkiraha luottoluokitus

Lainaa luotettavasti

Yrityksellämme on korkein AAA –luottoluokitus ja olemme auttaneet jo yli 20000 suomalaista asiakasta löytämään edullisen lainan. Me autamme sinua, kun tarvitset lainaa heti netistä. Palvelumme on täysin maksuton.

Lainaa tietoturvallisesti

Voit hakea lainaa huoletta, käytämme salattua SSL-yhteyttä tietojesi käsittelyyn, joten henkilötietosi ovat aina turvassa. Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja turvattuna koko prosessin ajan.

Suomalainen lainapalvelu

Arkiraha.fi palvelu on kehitetty suomalaisten yhteistyökumppaneiden kanssa sinua varten, jotta löytäisit helposti edullista lainaa netistä. Toimimme yhteistyössä useiden lainanvälittäjien kanssa, jotta sinä saat aina parhaan lainatarjouksen.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on vähintään 7200€ vuositulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia maksuhäiriömerkintöjä

Vakuudet

Lainan hakua varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 500€ ja 70.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Arkiraha ja miten hyödyn palvelusta?

Arkiraha on täysin maksuton palvelu, jota voit käyttää hyödyksesi lainaa hakiessasi.

Palvelumme kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit hakea kauttamme lainaa 500 eurosta aina 70.000 euroon asti.

Pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat hakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun ja hakemalla lainatarjouksia.

Tämä ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millaisilla ehdoilla saat lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset. Saat useimmiten lainaa heti tilille tai viimeistään seuraavana arkipäivänä toimitettuasi mahdolliset lainanmyöntäjän tarvitsemat palkkatositteet. Lainanmyöntäjän lopullinen prosessi kertoo mahdollisen viiveen.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Kauttamme voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pienlainan tai luottokorttilainat, jolloin sinä maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako lainaa hakea yhdessä vai yksin?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, se parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saada paremmat ehdot lainallesi.

Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen. Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa heti ilman vakuuksia?

Saat lainatarjouksia hakemuksesi perusteella ja on mahdollista hakea lainaa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Sinun on mahdollista maksaa lainasi pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Usein kysytyt kysymykset

Saanko lainatarjouksia, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Valitettavasti et voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.